ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα με Πέρεθ

Ο Αλεξ Πέρεθ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Αρη με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, αφού το γόνατο του Ισπανού μεσοεπιθετικού μάζεψε γόνατο.

Πρόβλημα με Πέρεθ
Ο
Αλεξ Πέρεθ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του
Αρη με τον
Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της
21ης αγωνιστικής της Super League, αφού το γόνατο του Ισπανού μεσοεπιθετικού μάζεψε υγρό. Προς το παρόν συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις και να υποβάλλεται σε θεραπεία, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον
Κίκε
Ερνάντεθ.

Στόχος του ιατρικού επιτελείου είναι ο ποδοσφαιριστής να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Απών, πάντως, από το ματς με τον Πανιώνιο θα είναι και οι Κρίστι Βανγκελί, Τούτα και Εσκουδέρο, οι οποίοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Τέλος, ο Σέρχιο Κόκε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού είναι τιμωρημένος.

Η προετοιμασία για το ματς ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής, με πρωινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο (11:00). Ακολούθως, ο Ερνάντεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου (14:00) στην αίθουσα Τύπου του “Κλεάνθης Βικελίδης” και θα ανακοινώσει την αποστολή, ενώ στις 17:20 η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Η επιστροφή αναμένεται τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK