Πρόβλημα στις σχέσεις Τρεζεγκέ-Ντελ Πιέρο

Άρχισαν…τα όργανα στη Γιουβέντους καθώς μετά τη νίκη επί της Μπριζ με 1-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Νταβίντ Τρεζεγκέ αποκάλυψε τις προβληματικές του σχέσεις με τον αρχηγό των «μπιανκονέρι», Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης της ομάδας του.

Πρόβλημα στις σχέσεις Τρεζεγκέ-Ντελ Πιέρο
Άρχισαν…τα όργανα στη Γιουβέντους καθώς μετά τη νίκη επί της Μπριζ με 1-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Νταβίντ Τρεζεγκέ αποκάλυψε τις προβληματικές του σχέσεις με τον αρχηγό των « μπιανκονέρι», Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης της ομάδας του. Ο Γάλλος στράικερ αντικαταστάθηκε στο 81’ από τον προπονητή του, Φάμπιο Καπέλο, και εισερχόμενος στα αποδυτήρια του γηπέδου…ξέσπασε στα ντουλάπια, εμφανώς εκνευρισμένος.

« Η εμφάνιση μας απόψε δεν ήταν και η καλύτερη και για αυτό πρέπει εμείς οι παίκτες να μιλήσουμε μεταξύ μας. Με τον Ντελ Πιέρο υπάρχουν προβλήματα και δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Τώρα έχουμε τρεις-τέσσερις ημέρες για να το ξεπεράσουμε. Ήμουν εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι γιατί δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο», υποστήριξε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους δείχνει να συνεργάζεται ιδανικά με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε εναντίον της Μπριζ λόγω τιμωρίας, ωστόσο, ο Σουηδός με δηλώσεις του «έπλεξε» το εγκώμιο του Ντελ Πιέρο. « Ο Νταβίντ είναι ένας ποδοσφαιριστής ξεχωριστός που περιμένει πολλά από την ομάδα. Αν εκείνη του δώσει την ευκαιρία να σκοράρει, δεν θα κάνει λάθος και το ξέρω πολύ καλά. Για τον Ντελ Πιέρο είναι πολύ ικανοποιημένος καθώς απέδειξε την αξία του με ένα πολύ όμορφο γκολ», ξεκαθάρισε ο Ιμπραΐμοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK