Πρόβλημα στο δικέφαλο ο Σασιασβίλι

Με… αμυντικό πονοκέφαλο ξεκινά η προετοιμασία του Εργοτέλη για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ. Πέραν του δεδομένου απόντα Χίμπλιγκερ, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Γκεόργκι Σασιασβίλι.

Πρόβλημα στο δικέφαλο ο Σασιασβίλι

Ο Γεωργιανός οπισθοφύλακας της Κρητικής ομάδας, στην αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον δικέφαλο του ποδιού του και για το λόγο αυτό αντικαταστάθηκε από τον Τζανακάκη.

Οι ενοχλήσεις αυτές συνεχίσθηκαν και την Κυριακή, όπου έκανε θεραπεία και από την Τρίτη (31/1) θα φανεί το αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του ή όχι. Η ξεκούραση της Δευτέρας όπου οι παίκτες του Εργοτέλη έχουν ρεπό, δίνει ελπίδες στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας ότι θα τον βοηθήσει ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Το πρόβλημα αυτό ήρθε να προστεθεί στην απουσία του τιμωρημένου Χίμπλιγκερ, αλλά του Μπουχαλάκη οι οποίοι αποβλήθηκαν στην αναμέτρηση του Φαλήρου και χάνουν τον αγώνα του Παγκρητίου με τον ΟΦΗ. Αντίθετα υπάρχουν αρκετές ελπίδες για τον Σίλβα Ζούνιορ, ο οποίος μολονότι την Κυριακή έκανε και πάλι μόνος του προπόνηση, αναμένεται και αυτός να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων την Τρίτη το πρωί, στην προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11.

Στον αγώνα αυτό ο Καραγεωργίου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Φραγκουλάκη, Μπέτο και Κουτσιανικούλη, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Πέραν του αγωνιστικού, οι άνθρωποι του Εργοτέλη προετοιμάζονται και εξωαγωνιστικά για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη το πρωί θα γίνει η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Μετά το τέλος της θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες και για τα εισιτήρια της αναμέτρησης τα οποία θα τεθούν άμεσα στην κυκλοφορία. Η τιμή τους θα είναι 15 ευρώ και θα διατίθενται από τα γνωστά σημεία πώλησης, ενώ υπάρχει σκέψη για ένα ακόμα σημείο πώλησης στο κέντρο του Ηρακλείου. Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ που θα θελήσουν να βρεθούν στο Παγκρήτιο, θα δοθεί η θύρα 6 του σταδίου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή της: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μέλους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ηλία Κριμήλη για την απώλεια της μητέρας του Χρυσής».

News 24/7

24MEDIA NETWORK