Πρόβλημα τραυματισμού με Ζαγοράκη

Πρόβλημα τραυματισμού με Ζαγοράκη
Ξαφνικό πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε την Τρίτη μετον Θοδωρή Ζαγοράκη. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, που έγινε στο γήπεδο της Μέταλουργκ ο αρχηγός του ΠΑΟΚένιωσε μία σύσπαση και εγκατέλειψε. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο έπεσε πάνω στο «Ζαγόρ» και του πρόσφερε τηνκάθε δυνατή βοήθεια έτσι ώστε ο παίκτης να παίξει κανονικά την Πέμπτη. Θέμα μη συμμετοχής του, προς το παρόν, δεν τίθεται αφού ο Ζαγοράκης είναι σκληρό καρύδι.

Aπό εκεί και πέρα, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία για πρόκριση, παρά τις απουσίες της ομάδας (Βαγγελής, Εγκωμίτης, Μέγκαχεντ, Σικαμπάλα, Ακιέλ). Ο Γιώργος Κωστίκος λίγο πριν την αναχώρηση του Δικεφάλου για την Ουκρανία δήλωσε στην ΕΤ-3:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Είμαστε επαγγελματίες για αυτό πάμε από την Τρίτη, για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Πάμε για την πρόκριση και πιστεύουμε ότι μπορούμε να την πετύχουμε».

Θέση στην εντεκάδα για τον αγώνα της Πέμπτης (που θα γίνει στο γήπεδο της Σαχτιόρ) διεκδικούν οι Κωνσταντινίδης και Ζωγραφάκης ενώ ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με επιθετικούς προσανατολισμούς. Για την Ουκρανία, μαζί με την ομάδα, ταξίδεψε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γούμενος.

Οσο για το Ντόνεσκ, είναι μία φτωχή πόλη, 600 χλμ μακριά από το Κίεβο. Οπαδοί της Μέταλουργκ περνούν συνέχεια έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ και κρατούν σημαίες της ομάδας τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK