Πρόβλημα

Πρόβλημα
Ενα επιπλέον πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Γιόζεφ Μπουμπένκο ενόψει του παιχνιδιού με τον Ιωνικό. Στη προπόνηση της Πέμπτης ο Παναγιώτης Κατσιαρός δεν κατάφερε να προπονηθεί και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Κυριακής. Ο Ελληνας αμυντικός αντιμετωπίζει τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της εβδομάδας. Αρχικά δεν έδειχνε κάτι το σοβαρό αλλά την Τετάρτη που δοκίμασε να μπει σε φουλ ρυθμούς, δεν κατάφερε να βγάλει με επιτυχία την προπόνηση. Mάλιστα την Πέμπτη δεν έκανε ούτε καν ατομικό πρόγραμμα και περιορίστηκε σε θεραπεία.

Ετσι, ο Παναγιώτης Κατσιαρός έρχεται να προστεθεί στη λίστα των απουσιών, έστω και αν ακόμα υπάρχουν ελπίδες για την συμμετοχή του. Θυμίζουμε πως ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο, Αρκάντιους Κλίμεκ, τον τραυματία Τάκη Γιαννόπουλο καθώς επίσης και τον Χρήστο Κόντη. Η περίπτωση του τελευταίου είναι διαφορετική. Ο έμπειρος μέσος που λίγες μέρες πριν υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση, επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ καθώς από την Τετάρτη γυμνάζεται κανονικά. Παρόλα αυτά όμως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις ενώ είναι δεδομένο πως ο Σλοβάκος τεχνικός δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του. Ο Κόντης υπολογίζεται για το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Αρκετό κόσμο περιμένουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου για το ματς με τον Ιωνικό. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κυκλοφόρησαν την Πέμπτη και ήδη η ζήτηση είναι αυξημένη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν ο καιρός βοηθήσει, στις εξέδρες του γηπέδου θα βρεθούν περισσότεροι από 4.000 φίλοι της ομάδας.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 και 15 Ευρώ.

24MEDIA NETWORK