Προβλήματα ενόψει ΗΠΑ
O Λοράν Μπλαν δεν είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει τους ανέτοιμους παίκτες του στον φιλικό αγώνα με τις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της εθνικής Γαλλίας δεν προτίθεται να ξεκινήσει βασικούς τους Φλοράν Μαλουντά, Γιοάν Καμπάιγ και Λοΐκ Ρεμί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
“Τα πράγματα είναι πολύ οριακά για αύριο (σ.σ. Παρασκευή 11/11). Δεν έχω σιγουρευτεί ακόμη, αλλά πιστεύω ότι δεν έχουν αποθεραπευθεί πλήρως, προκειμένου να λάβουν μέρος στο παιχνίδι”, δήλωσε για τους αμφίβολους παίκτες του ο Μπλαν.
Ο Μαλουντά έχει τραυματιστεί στο μηρό, ενώ οι έτεροι προαναφερθέντες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη βουβωνική χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Παρασκευής (11/11, 22:00) έχει τεθεί ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Μαξίμ Γκοναλόν.