Προβλήματα η Καλλιθέα

Προβλήματα η Καλλιθέα
Τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν οι Νταμιάνοβιτς και Γκεοργίεφ "πονοκεφαλιάζουν" τον Τάκη Λεμονή, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της Καλλιθέας, ελπίζει να τους έχει στην διάθεση του για τον κρίσιμο αγώνα με τον Αρη, που θα γίνει το μεθεπόμενο Σάββατο, καθώς μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του φιλικού που θα δώσει (18/2) η εθνική μας ομάδα με την Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των "γαλάζιων", τόσο ο Γκεοργκίεφ που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αστράγαλο, όσο και ο Νταμιάνοβιτς που έχει κάκωση στο γόνατο, θα προλάβουν να τεθούν στην διάθεση του Λεμονή.

Μάλιστα ο Νταμιάνοβιτς ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Στο μεταξύ, παρά την ήττα που γνώρισε η Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" από την Χαλκηδόνα με 3-2, η διοίκηση δεν χάνει την αισιοδοξία της για παραμονή της ομάδας στην Α εθνική. Μάλιστα, οι διοικούντες την ΠΑΕ, δηλώνουν μέσω ανακοίνωσης, ότι θα εντείνουν τις προσπάθειες τους, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα, εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στους παίκτες, για τους οποίους τονίζουν πως "με την όλη παρουσία τους στο εφετινό πρωτάθλημα, έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να μάχονται. Αυτό που μένει, είναι να ανέβει η ψυχολογία τους και είμαστε σίγουροι ότι με την προσπάθεια όλων θα επιτευχθεί ο τελικός στόχος".

Οσον αφορά στα αγωνιστικά και με δεδομένη την διακοπή του πρωταθλήματος, ο Τάκης Λεμονής θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση και για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη στις15.30 η Καλλιθέα θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό παιχνίδι


Εν τω μεταξύ, ο ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας, Φάνης Γκέγκας, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του μετά το τέλος του αγώνα με την Χαλκηδόνα:

" Μετά τη λήξη του αγώνα και καθώς πήγαινα προς το αυτοκίνητο, άρχισαν οι φίλαθλοι να με βρίζουν. Αυτό δεν με πείραξε. Στην συνέχεια όμως με πλησίασαν και άρχισαν να με σπρώχνουν. Εγώ αντέδρασα τους ζήτησα το λόγο και αυτοί άρχισαν να με σπρώχνουν και με χτύπησαν. Εκτός από το περιστατικό δεν υπήρχε προηγούμενο".

" Γενικά είμαστε ατυχοι. Προσπαθούμε, παίζουμε καλά, αλλά στην πορεία, δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Eχουμε τρία παιχνίδια στην συνέχεια, με Άρη εντός έδρας και ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εκτός. Ελπίζω σε αυτά τα παιχνίδια να πάρουμε βαθμούς".

" Ο προπονητής προσπαθεί να μας ανεβασει το ηθικό και να βελτιώσει την ψυχολογία. Πρέπει να δούμε μπροστά καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK