Προβληματισμός από την καθυστέρηση

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της Κέρκυρας από την καθυστέρηση των έργων στην περιοχή των Γαζάτικων, όπου θα διαμορφωθεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Προβληματισμός από την καθυστέρηση

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της Κέρκυρας από την καθυστέρηση των έργων στην περιοχή των Γαζάτικων, όπου θα διαμορφωθεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί τα μηχανήματα του αυτόματου ποτίσματος του αγωνιστικού χώρου, παρά τις διαβεβαιώσεις των υπεύθυνων οτι οι εργασίες θα είχαν ολοκληρωθεί εντός δέκα ημερών. Η διοίκηση της ομαδας μετά από την τροπή που πήρε η υπόθεση πιέζει τον αρμόδιο εργολάβο προκειμένου να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα και να γίνει η ταχύτερη αποπεράτωση των έργων.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία της Κέρκυρας εν όψει Πανηλειακού. Οι Φαίακες γυμνάστηκαν στα Γουβιά, στο γήπεδο της ομοσπονδίας κρίκετ, το οποίο έχει φυσικό χλοοτάπητα. Ο ίδιος ο Τεννές έχει ζητήσει να γίνονται οι προπονήσεις σε φυσικό και όχι πλαστικό χόρτο, για να προφυλάξει τους παίκτες του από τραυματισμούς. Από την κρίσιμη αναμέτρηση του Πύργου θα απουσιάσουν ο Κουτσουρές που έχει συμπληρώσει κίτρινες και ο Χατζής που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, προκειμένου να επανέλθει σύντομα σε πλήρη αγωνιστική δράση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK