Προβληματισμός για την απόδοση

Προβληματισμός για την απόδοση
Ο Ακράτητος ηττήθηκε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» με 1-0, ωστόσο ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου δεν στέκεται στο αποτέλεσμα αυτό καθ’ αυτό, αλλά στην εμφάνιση της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους παίκτες του να μένουν πίσω στο σκορ, αλλά να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Σε συνδυασμό και με την αποβολή, η κατάσταση στον αγώνα έμοιαζε μη αναστρέψιμη, γεγονός για το οποίο αναζητάει λύσεις ο τεχνικός του Ακράτητου. Τα παράπονα για τη διαιτησία είναι υπαρκτά, ωστόσο κανείς δεν αναλώνεται μόνο σε αυτά, από τη στιγμή που η ομάδα δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο, όπως την προηγούμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Ανακατατάξεις

Κατά τα άλλα, ο τεχνικός του συλλόγου θα χρειαστεί να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο ρόστερ. Από τη μία, οι Σκούφαλης και Μαρινέσκου είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ερχόμενη αναμέτρηση με τη Λάρισα στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων.

Από την άλλη, οι Ντιένγκ και Σόου δείχνουν ότι έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης και μέχρι την Κυριακή που γίνεται ο αγώνας θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Κατά συνέπεια, ο Ντουμιτρέσκου αναμένεται να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Τέλος, οι δύο τελευταίες μεταγραφές της ομάδας, ο Πάολο Βανόλι και ο Ρομπέρτο Μερίνο, είναι φυσιολογικό να έχουν μείνει πίσω από άποψη προετοιμασίας. Οι δύο παίκτες έχουν αρχίσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σε άριστη κατάσταση μέχρι την Κυριακή. Η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ακόμα και ως αλλαγή, αλλά όλα θα οριστικοποιηθούν με το πέρας των ημερών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK