Προβλημάτων συνέχεια σε Ντόρτμουντ

Προβλημάτων συνέχεια σε Ντόρτμουντ
Τα προβλήματα της ταλαιπωρημένης Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν δείχνουν να έχουν τελειωμό. Τα χρέη της είναι δυσβάσταχτα και οι ποδοσφαιριστές εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο το «Βέστφαλενσταντιουμ». Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και ο τραυματισμός του Σέντρικ Βαν ντερ Γκουν, να προσθέσει ένα ακόμα πονοκέφαλο στον τεχνικό του συλλόγου, Μπερτ Βαν Μαρβάικ.

Ο Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από ένα μήνα με ελεύθερη μεταγραφή από τον Άγιαξ, μπήκε αλλαγή στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κολωνία (νίκη 2-1 για τους Βεστφάλους) στη θέση του τραυματία, Ντέλρον Μπάκλεϊ. Ο Βαν ντερ Γκουν, όμως, πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 10 λεπτά καθώς ένα δολοφονικό τάκλιν του αμυντικού της Κολωνίας, Γιουσέφ Μοκτάρι, τον έστειλε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι γιατροί της ομάδας διέγνωσαν ρήξη συνδέσμων, γεγονός που τον οδηγεί στο χειρουργείο και στην απουσία του από τις υποχρεώσεις της Ντόρτμουντ για τους επόμενους έξι μήνες. Δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» με τον Γιαν Κόλερ, δυσκολεύει πολύ η κατάσταση στην επιθετική γραμμή του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK