Ψάχνει αποτέλεσμα με Μπάρτσα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μπαρτσελόνα (21:45) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες του Αλμπέρτο Μαλεζάνι αδημονούν να αντιμετωπίσουν μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Υφηλίου, με ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα να αυξάνει τις ελπίδες πρόκρισης στη φάση των "16".

Ψάχνει αποτέλεσμα με Μπάρτσα

Ανάλογα ματς αποτελούν ορόσημο στην καριέρα ποδοσφαιριστών, προπονητών αλλά και στις αναμνήσεις των φίλων του αθλητισμού. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 3η αγωνιστική του αντίστοιχου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και ευχή όλων στο "πράσινο" στρατόπεδο είναι να επαναληφθεί ο θρίαμβος του Απριλίου του 2002, όταν και ένα πέναλτι του Άγγελου Μπασινά ήταν αρκετό για να φέρει μία από τις σπουδαιότερες νίκες στην ιστορία του ελληνικού, συλλογικού, ποδοσφαίρου.

Έκτοτε, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και οι πρωταθλητές Ισπανίας δείχνουν να έχουν γιγαντωθεί, ενώ είναι ελάχιστες οι φορές κατά τις οποίες καλούνται ή θα κληθούν στο εγγύς μέλλον να αγωνιστούν σε οποιοδήποτε γήπεδο δίχως να είναι το φαβορί. Η παρουσία αστέρων όπως οι Ντέκο, Ροναλντίνιο, Πουγιόλ και... σία, θα φέρουν πάνω από 65.000 κόσμου στο γήπεδο. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί προ ημερών και καλό θα ήταν όσοι δεν έχουν προμηθευτεί να μην κάνουν άδικα τον κόπο να ψάξουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δε μπορεί να υπολογίζει στους Εμπέντε – Άντριτς, ενώ εκτός αποστολής άφησε τον Φάνη Γκέκα προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Ιταλός τεχνικός, το 4-4-2 δεν αλλάζει και οι επικρατέστεροι είναι οι ακόλουθοι: Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Λουκάς Βύντρα, αριστερά ο Φίλιππος Δάρλας και στο κέντρο αυτής οι Νασίφ Μόρις και Γιάννης Γκούμας.

Στη μεσαία γραμμή, ο Έκι Γκονζάλες θα έχει δίπλα του και ενίοτε πίσω του τον Φλάβιο Κονσεϊσάο, αριστερά του τον Άντονι Σέριτς και δεξιά του έναν εκ των Μίκαελ Νίλσον ή Νόρντιν Βόουτερ. Οι δύο τελευταίοι ικανοποίησαν απέναντι στον Ακράτητο και διεκδικούν επί ίσοις όροις τη θέση.
Στη γραμμή κρούσης, ο Σάντορ Τόργκελε και ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι οι αιχμές με τις οποίες ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αναστατώσει την άμυνα των Καταλανών. "Καιροφυλακτεί" ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Φρανκ Ράικαρντ αναμένεται να προτιμήσει τον Βαλντές κάτω από τα δοκάρια, τον Μπελέτι στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Φαν Μπρόνκχορστ στο αριστερό και τους Ολεγέρ – Πουγιόλ στο κέντρο της άμυνας. Μάρκες και Τσάβι θα έχουν την υψηλή ευθύνη της αναχαίτισης των ελληνικών επιθέσεων, ενώ ο Ντέκο θα παίξει ανάμεσα στους Ροναλντίνιο (αριστερά) και Μέσι (δεξιά). Καθαρόαιμος επιθετικός ο εκρηκτικός Σάμουελ Ετό, ο οποίος διατηρεί στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Πιθανές συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Βύντρα, Μόρις, Γκούμας, Κονσεϊσάο, Γκονζάλες, Σέριτς, Νίλσον, Τόργκελε, Μάντζιος.
Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Μπελέτι, Πουγιόλ, Ολεγέρ, Φαν Μπρόνκχορστ, Μάρκες, Τσάβι, Ντέκο, Μέσι, Ροναλντίνιο, Ετό.

Διαιτητής: Ντε Μπλίκερε (Βέλγιο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK