Ψάχνει νέο Βάντσικ, βλέπει Πολωνό τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός

Νεαρός Πολωνός πορτιέρε, με καλό όνομα στην πατρίδα του, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να εξετάζει προσεκτικά την περίπτωση του. Αδειάζουν θέσεις κάτω από τα δοκάρια το καλοκαίρι στους πράσινους.

Ψάχνει νέο Βάντσικ, βλέπει Πολωνό τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός
Patryk Procek

Δεν είναι μυστικό πως ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το καλοκαίρι για κάποια βασική λύση κάτω από τα δοκάρια. Κι αυτό αφού ο Λουκ Στικ έχει απογοητεύσει τη φετινή περίοδο, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θεωρείται ταλέντο που τώρα παίρνει τις ευκαιρίες του, ενώ ο Στέφανος Κοτσόλης, λογικά, θα κρεμάσει τα γάντια του (τον Ιούνιο κλείνει τα 38).

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, πρέπει να εντάξουμε και το δημοσίευμα που θέλει τους πράσινους να εξετάζουν τον Πολωνό γκολκίπερ του Εθνικού Άχνας Πάτρικ Πρόσεκ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Κύπρο.

Το Contra.gr έψαξε λίγο την υπόθεση και όντως ο Νίκος Λυμπερόπουλος ασχολείται με την υπόθεση του Πρόσεκ. Έτσι, θα βρίσκεται στο πράσινο... μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να γίνει κίνηση για την απόκτηση του ως μία ακόμα λύση στο τέρμα.

Ο Πρόσεκ έχει ύψος 1,92 και τον Μάρτιο θα κλείσει τα 22 του χρόνια. Στην Κύπρο μετρά οκτώ συμμετοχές και έχει πάρει πλέον τη φανέλα βασικού, ενώ αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ρούμπνικ.

Πρέπει να σημειώσουμε πως η χώρα προέλευσης δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", αφού πιστεύουν πως η συγκεκριμένη αγορά έχει πολλά ταλέντα.

Μην ξεχνάμε πως ο Γιόζεφ Βάντσικ, που έγραψε ιστορία με τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες στους πράσινους, είναι Πολωνός, ενώ το 2007 ο Παναθηναϊκός είχε κάτω από τα δοκάρια του και τον Αρκάντιους Μάλαρτζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK