Ψάχνει την υπέρβαση

Ψάχνει την υπέρβαση

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ηρακλής τοποθετήθηκε ο Σάββας Κωφίδης σχετικά με το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. " Η ομάδα προέρχεται από μια κακή εμφάνιση και αναλόγως κακό αποτέλεσμα την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Ακράτητο και το ενδιαφέρον στοιχείο για εμάς εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ είναι η προσπάθεια υπέρβασης. Να επιχειρήσουμε να υπερβούμε όλα τα αρνητικά του προηγούμενου διαστήματος, είτε αυτά έχουν να κάνουν με την κακή αγωνιστική εικόνα, είτε με τα υπόλοιπα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε.

Οφείλουμε, σε κάθε περίπτωση να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα ως αγωνιστικό σύνολο και να εμφανιστούμε αντάξιοι των περιστάσεων στον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου. Δεν ασχολούμαστε με το πού αγωνιζόμαστε και με τις συνθήκες υπό τις οποίες αγωνιζόμαστε και ως εκ τούτου δεν προτίθεμαι να σχολιάσω το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Το ζητούμενο για εμάς είναι πάντοτε να αγωνιζόμαστε όπως προγραμματίζουμε και όπως πρέπει. Η εξέλιξη της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από την δική μας παρουσία και όχι από το ποιος είναι και το πως αγωνίζεται ο αντίπαλος, Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στην έδρα της.

Η ΑΕΚ είναι πάντα η ΑΕΚ. Δυνατή και έμπειρη ομάδα, υψηλών αξιώσεων. Εμείς όμως οφείλουμε να αποδώσουμε σωστό ποδόσφαιρο και να αναδείξουμε την δυναμική μας ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αποδίδοντας σωστό ποδόσφαιρο, όπως ακριβώς επιδιώκουμε σε κάθε αγωνιστική υποχρέωσή μας



".

Όσον αφορά τις απουσίες, όπως είναι γνωστό δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Σεγκιρί, Γεωργιάδης και Στεφανής, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας αισιοδοξεί ότι θα βρεθούν οι ανάλογες λύσεις και θα για ξεπεραστούν οι δυσκολίες της αναμέτρησης με την Ένωση.

Διαψεύδει ο Χούλης

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα των επερωτήσεων, ο Βασίλης Καπερνάρος, ενόχλησε το Δημήτρη Χούλη σύμφωνα με δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου. Το γεγονός ότι ανέβηκαν οι τόνοι φέρεται να ενόχλησε το γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, ο οποίος όμως διέψευσε τα δημοσιεύματα, εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση: " Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων, σχετικά με την - κατά φαντασία ψεύδους - ‘ενόχλησή μου’ από τους χειρισμούς του κ. Βασίλη Καπερνάρου στο θέμα της γνωστής επερώτησης των δύο βουλευτών, δηλώνω τα εξής: Είναι απολύτως αυτονόητο, δεδομένο και πασίγνωστο, ότι τιμώ και υπολήπτομαι το επιστημονικό εύρος και κύρος του Βασίλη, με τον οποίο συνδέομαι με άρρηκτη φιλία ετών και εκτιμώ ότι - σαφέστατα - και στο συγκεκριμένο θέμα αντέδρασε και αντιδρά με υποδειγματικό και αποφασιστικό τρόπο. Να σημειώσω δε, ότι θεωρώ σημαντικότατο απόκτημα για την ΠΑΕ Ηρακλής την παρουσία και την ενεργοποίηση ενός ανθρώπου του επιπέδου και των γενικότερων ικανοτήτων του Βασίλη Καπερνάρου

Δημήτρης Χούλης".

Σύσκεψη… ασφαλείας

Την προσεχή Τρίτη στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στις 12.00 θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πρώτου τοπικού ντέρμπι της χρονιάς, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Οι "κυανόλευκοι" θα εκπροσωπηθούν από το Θόδωρο Κάντα.



News 24/7

24MEDIA NETWORK