Ψάχνει τον αντι-Σίλντενφελντ

Σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Γκόρντον Σίλντενφελντ στρέφεται πλέον ο Παναθηναϊκός, μετά την αρνητική τροπή που δείχνει να παίρνει το θέμα του Κροάτη κεντρικού αμυντικού.

Ψάχνει τον αντι-Σίλντενφελντ

Σε σχετική επικοινωνία του τεχνικού διευθυντή των πρασίνων, Νίκου Νταμπίζα, με τους ιθύνοντες της Ντιναμό Μόσχας, υπήρχε η ενημέρωση ότι οι Ρώσοι δεν υπολογίζουν τον ποδοσφαιριστή και έχουν ενημερώσει τον εκπρόσωπό του να αναζητήσει τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό του.

Ωστόσο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο προπονητής της Ντιναμό εμφανίζεται να ζητάει από τη διοίκηση να μην αφεθεί ελεύθερος ένας διεθνής παίκτης, πριν τουλάχιστον αξιολογηθεί η παρουσία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τα φανέλα της Κροατίας.

Κάτι τέτοιο βέβαια είναι πλήρως αντίθετο ακόμη και με το πιο ελαστικό χρονοδιάγραμμα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, ως εκ τούτου οι στο “τριφύλλι” στρέφονται ήδη σε άλλες λύσεις, τις οποίες είχε ψάξει διακριτικά ο Νίκος Νταμπίζας μέσα από μία λίστα κεντρικών αμυντικών που έχει στα χέρια του, αλλά πλέον ξεκινάει άμεσα επαφές με όσους έχουν προκριθεί.

Εννοείται ότι αν οι παλινωδίες των Ρώσων συνεχιστούν, αλλά αυτή τη φορά προς όφελος του Παναθηναϊκού, δηλαδή επιστρέψουν στη θέση να αποδεσμευτεί ο Σίλντεφελντ και δεν έχει κλείσει αντικαταστάτης, τότε ο Κροάτης θα αποκτήσει και πάλι προτεραιότητα. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι τις προηγούμενες ημέρες οι Ρώσοι είχαν στείλει στον Παναθηναϊκό μέχρι και τις δόσεις της διαφαινόμενης συμφωνίας (έναντι μικρού τιμήματος και ποσοστό μεταπώλησης), με τη σημείωση ότι με την επιστροφή του προέδρου τους από το εξωτερικό όπου βρίσκεται σε διακοπές, θα πέσουν και οι υπογραφές.

Ωστόσο, η διαφωνία που προέκυψε μεταξύ προπονητή και τεχνικού διευθυντή, δεν επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να αναμείνει περισσότερο στο ακουστικό του.

Διαβάστε ακόμη:

Παράταση για Μπούρμπο

Στο επίκεντρο το... κέντρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK