Ψάχνεται για φιλικό μετά το Πήλιο

Δύσκολα θα προχωρήσει η σκέψη της ΑΕΚ για συμμετοχή της ομάδας σε τουρνουά του εξωτερικού το προσεχές καλοκαίρι, με την Ένωση να ψάχνει αντίπαλο για φιλικό στην Αθήνα μετά την επιστροφή της από το Πήλιο.

Ψάχνεται για φιλικό μετά το Πήλιο
INTIME SPORTS

Πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ έπειτα από την απόφαση να προετοιμαστεί η ομάδα στο Πήλιο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ήταν η ανεύρεση φιλικού τουρνουά στο εξωτερικό προκειμένου να δοκιμαστεί το νέο ρόστερ σε ένα δυνατό τεστ, πριν από την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων.

Η ενημέρωση που έχουν λάβει στην Ένωση σχετικά με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας (των αγώνων του Κυπέλλου δηλαδή) αναφέρει ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου. Δεδομένου του γεγονότος ότι η αποστολή επιστρέφει από το Πήλιο την 21 του ίδιου μήνα, καθιστά -κάτι παραπάνω από- δύσκολη τη συμμετοχή της ομάδας σε τουρνουά στο εξωτερικό.

Έτσι, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η ΑΕΚ θα αναζητήσει αντίπαλο για φιλικό στην Αθήνα αμέσως μετά την επιστροφή της από την προετοιμασία, προκειμένου να δώσει ένα σοβαρό τεστ πριν από το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΕΚ έχει ήδη κλείσει ένα φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στο Πήλιο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στη Νίκη Βόλου στις 17 Αυγούστου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινωθεί άμεσα ένα ακόμα φιλικό για το χρονικό διάστημα της διεξαγωγής του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK