Ψάχνονται ζεστά για Μιλιβόγεβιτς

Όλο και περισσότερο ακούγεται το όνομα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο εξωτερικό (Ρωσία, Πορτογαλία, Ισπανία) και όσο πλησιάζει ο Γενάρης, τα σενάρια θα “φουντώσουν” για τα καλά. Ποιες ομάδες παίζουν δυνατά για τον Σέρβο χαφ του Ολυμπιακού.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS
milivogevic EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα "παίξει" δυνατά τον Ιανουάριο. Και θα "παίξει", γιατί πολύ απλά είναι ίσως αυτή τη στιγμή το πιοhotόνομα του Ολυμπιακού, πιο...hotακόμα από τον Φορτούνη ή τον Ρέτσο.

Ο Σέρβος χαφ που αποτελεί πλέον και βασικό στέλεχος της Εθνικής Σερβίας, έχει βρεθεί σε περίοπτη θέση σε εφημερίδες του εξωτερικού. Ειδικά στην Ισπανία έχουν... βαρεθεί να γράφουν για το ενδιαφέρον της Βαλένθια.

Οι "νυχτερίδες" όντως εξετάζουν την περίπτωση του Λούκα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην Ιβηρική. Ή για να ακριβολογούμε, είναι ένας από τους τρεις-τέσσερις χαφ που εξετάζουν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και κατ' επέκταση του καλοκαιριού.

Η Ζενίτ πάντοτε είναι στο "κάδρο" και η όποια κίνηση από πλευράς Ρώσων θα γίνει εφόσον προκύψει η αποχώρηση του Βίτσελ. Ο Μιλιβόγεβιτς έχει φανατικούς θαυμαστές στην Αγία Πετρούπολη και το σημαντικότερο σε αυτή την ιστορία είναι ότι δεν το κρύβουν κιόλας! Ίσα-ίσα που το “βροντοφωνάζουν”! Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ζενίτ ακύρωσε το ταξίδι της στην Λευκωσία επειδή ο Σέρβος έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή από τον Μπέντο για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Η τρίτη ομάδα στην κούρσα φαίνεται πως είναι η Μπενφίκα, η οποία όμως δεν θα προχωρήσει στην παραμικρή κίνηση αν δεν προκύψει κάτι ως προς το κομμάτι των αποχωρήσεων. Κι όταν λέμε "αποχωρήσεις" εννοούμε τον Ανδρέα Σάμαρη. Αν ο Έλληνας χαφ συνεχίσει αλλού την καριέρα του, τότε ο μάνατζερ του Μιλιβόγεβιτς (σ.σ. ο Ραμαντάνι) έχει τον τρόπο για να ανοίξει πόρτες στους Λουζιτανούς.

Οι Πορτογάλοι δεν έχουν στα υπόψη τους μόνο τον Μιλιβόγεβιτς. Ενδεχομένως ο Σέρβος να μην είναι καν στις πρώτες τους επιλογές. Όμως, ο Ραμαντάνι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο ως προς το να δούμε ξαφνικά τον Λούκα στην Λισσαβώνα.

Εκείνο που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι τις τελευταίες ώρες ακούγεται ολοένα και περισσότερο ότι θα "σκάσει" πρόταση για τον Σέρβο μέσα στον Γενάρη. Το αν θα είναι πρόταση που θα καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς.

Το ξέρουν όμως οι ενδιαφερόμενοι ότι ο Μιλιβόγεβιτς θα παραχωρηθεί με οκταψήφιο νούμερο. Άλλωστε, αυτή είναι και η πάγια τακτική των "ερυθρολεύκων". Πρωτοκλασάτα μέλη της τα παραχωρεί με πολλά εκατομμύρια (π.χ. Μήτρογλου, Σάμαρης, Μανωλάς) και όχι κοψοχρονιά.

Για να καταλάβετε, το καλοκαίρι όταν η Ζενίτ πήγε να κάνει μία πρόταση περίπου στα 4-5 εκατομμύρια, είχε γραφτεί στη Ρωσία ότι “στον Ολυμπιακό έβαλαν τα γέλια, γιατί ζητούσε τουλάχιστον τα τριπλάσια”!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΕΖΟΝ;

Όσοι πάντως κινούνται σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις που δεν έχουν και άμεση σχέση με τον Ολυμπιακό, εκτιμούν ότι αν ο Μιλιβόγεβιτς δεν φύγει τον Γενάρη, είναι δεδομένο πώς πολύ δύσκολα θα τον κρατήσουν οι Πειραιώτες το καλοκαίρι.

Εκτιμούν με λίγα λόγια πώς θα είναι η τελευταία του σεζόν στο λιμάνι παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια κίνηση προς την πλευρά του συλλόγου για να αποχωρήσει. Ίσα-ίσα που απολαμβάνει κάθε του μέρα στον Πειραιά και ειδικά φέτος που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK