Ψαριανός: “Έγινε Ιούλιος Καίσαρας ο Ντέμης”
Η τελευταία ανακοίνωση του Ντέμη Νικολαίδη και τα όσα υποστηρίζει σε αυτή, καθώς και η θητεία του στην ΑΕΚ έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τον Γρηγόρη Ψαριανό στο NovaΣπορ FM.
” Οι Φαναράδες, ο Κιντής, ο Κανελλόπουλος και άλλοι του βάζανε λόγια. Εγώ δεν είχα τσακωθεί ποτέ με τον Ντέμη και δεν μπορώ να καταλάβω πως μια κουβέντα μεταξύ φίλων έγινε πρώτο θέμα ύστερα από πέντε χρόνια. Τον Ντέμη τον αγαπάω, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Στο ματς με τη Μίλαν που κερδίσαμε 1-0 με το γκολ του Σέζαρ (σ.σ. παιχνίδι ομίλων Champions League το 2006 στο ΟΑΚΑ), όταν φώναζαν το όνομά του εκείνος σηκώθηκε και χάζευε τον κόσμο. Τότε είπα ότι τρελάθηκε. Φοβόμουν μήπως φυτρώσουν χρυσά φυλλαράκια στο κεφάλι του και γίνει Ιούλιος Καίσαρας, κάτι που δεν απέφυγε” .
Ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε για λάθη αλλά και ξεφούσκωτη απάτη:” Έκανε καλό στην ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν και λάθη και κενά. Όπως το συμβόλαιο του Φερέρ που λύθηκε μόλις 1,5-2 μήνες, αφού έγινε ή το θέμα με το Λυμπερόπουλο και τη Νυρεμβέργη. Τότε η γερμανική ομάδα έδινε 2,2 εκατομμύρια ευρώ και τις εισπράξεις δύο παιχνιδιών και δεν τον έδωσε, με αποτέλεσμα να τον αφήσει ελεύθερο σε οκτώ μήνες. Αυτή η ιστορία που πήγε να ξεκινήσει τότε θα μπορούσε να είναι μεγάλη και για την ΑΕΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά άδειασε. Έχει μεγάλο μέρος ευθύνης ο Νικολαΐδης που άδειασε το πάθος και τη σύμπνοια από όλον αυτό τον κόσμο. Πως ξαναβρέθηκε η ΑΕΚ με χρέη δεν με απασχολεί ως φίλαθλο. Με νοιάζει πως η όλη ιστορία κατέληξε μια ξεφούσκωτη απάτη“.
Αναφέρθηκε όμως και στους παίκτες που φέρεται να υπέδειξε με sms: ” Ναι, κάποτε είχα προτείνει τον Λούκας Ποντόλσκι και αργότερα όταν παίξαμε με τη Ζενίτ, είδα τον Αρσάβιν“.
Όσο για την σημερινή ΑΕΚ είπε: ” Είμαι στεναχωρημένος που την βλέπω έτσι και δεν πάω στο γήπεδο για το λόγο αυτό. Η παρούσα φάση είναι για γέλια και για κλάματα. Είναι κωμικοτραγική. Έχω πολλά να πω αλλά δεν θέλω“.