Ψήφισαν... ναι στη Νέα Φιλαδέλφει​α!

Περίπου 4.000 οπαδοί της ΑΕΚ έκλεισαν αρχικά την οδό Φωκών και τη Λεωφόρο Δεκελείας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για την επιθυμία τους να επιστρέψει η ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αποδοκιμασίες για τη Δούρου.

Ψήφισαν... ναι στη Νέα Φιλαδέλφει​α!

Το συλλαλητήριο της Original στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από πλευράς προσέλευσης. Οι περίπου 4.000 οπαδοί της ΑΕΚ ήταν αποφασισμένοι προκειμένου να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα. Όπως ξεκαθαρίζουν οι επικεφαλής των οπαδών της ΑΕΚ που βρέθηκαν στον χώρο, η συγκέντρωσή τους αφορά τη θετική τους στάση συγκεκριμένα στο σχέδιο της «Αγιάς Σοφιάς» που είναι έτοιμο προς υλοποίηση.

Ψήφισαν... ναι στη Νέα Φιλαδέλφει​α!
INTIME SPORTS

Παράλληλα με την πορεία της Original έλαβε χώρα και η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ, Άρη Βασιλόπουλου, ο οποίος έχει ενστάσεις σχετικά με την υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου. Τα μέλη της οργάνωσης των οπαδών της ΑΕΚ περιφρούρησαν το χώρο προκειμένου να μην υπάρξουν δυσάρεστα, και τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της συγκέντρωσης του Βασιλόπουλου την οποία παρακολουθούσαν περίπου 200 άτομα.

Ψήφισαν... ναι στη Νέα Φιλαδέλφει​α!
INTIME SPORTS

Αρκετοί είναι και οι παλαίμαχοι παίκτες που βρίσκονται εκεί. Ο Καραφέσκος, ο Μιχαηλίδης, ο Ατματσίδης, ενώ εκεί βρίσκονται ήδη οι Παυλής, Φ. Κέζος, Γιαννίσης, Αϊβάζης και ο Σπύρος Παπαϊωάννου.

Στο χώρο που βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας» βρέθηκαν ο υπεύθυνος λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Γιαννίσης, ο έφορος Βαγγέλης Ασλανίδης και ο γυμναστής της ομάδας, Αντώνης Κέζος.

Ψήφισαν... ναι στη Νέα Φιλαδέλφει​α!
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK