"Ψήνεται" ο Ιτάνζ

Oι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ειδικά ο Αναστασιάδης βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του Ιτάνζ για το ενδεχόμενο παραμονής του και τη νέα σεζόν, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Τι γίνεται με τον Χακόμπο.

"Ψήνεται" ο Ιτάνζ
INTIME SPORTS

Του στάθηκε ο Άγγελος

Ο Καμερουνέζος που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν αρνητικός γιατί δεν μπορούσε να χωνέψει ότι υπήρχε κακό κλίμα στον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν 2012-2013 με αποτέλεσμα να πάει δανεικός στην Τουρκία.

Πλέον, έχοντας πάρει φανέλα βασικού και κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, είναι πολύ ικανοποιημένος από την εμπιστοσύνη που του δείχνει και από τον τρόπο που του φέρεται ο Αναστασιάδης που τον στήριξε και σε ένα πρόβλημα που είχε με τη γυναίκα του στην αρχή της περιόδου.

Θέλει να μείνει...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει εκμυστηρευθεί στο κοντινό του περιβάλλον ότι καλοβλέπει την προοπτική παραμονής στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα να του γίνει και πρόταση και πλέον να πάμε σε ολική ανατροπή δεδομένων, σε μία υπόθεση που φαινόταν ότι είχε κλείσει αρνητικά κι όμως έχει αλλάξει.

Οδεύει εκτός Ισπανίας ο Χακόμπο

Ο Ισπανός τερματοφύλακας λέει πως δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της Τενερίφης (τον κατηγόρησε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας ότι έληξε η δεκαήμερη άδειά του και δεν επέστρεψε) γιατί δεν του έχει πληρώσει χρωστούμενα.

Ωστόσο, από το περιβάλλον του βγαίνει ότι τις επόμενες μέρες θα βρεθεί οριστική λύση, καθώς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ομάδα εκτός Ισπανίας. Θα κάνει ο ίδιος και ο ατζέντης του ταξίδι να μιλήσουν με τους ιθύνοντες της και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ για να τελειώσει ο δανεισμός στην Τενερίφη και να πάει στη νέα του ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK