Ψωνίζει από... σβέρκο η Ρεάλ

Τον Κάρλο Αντσελότι φέρνουν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης αντί του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο τα ισπανικά μέσα. Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της χώρας της ιβηρικής, "Marca", αναδημοσιεύει δηλώσεις του εγκεκριμένου από τη FIFA ατζέντη και νομίμου εκπροσώπου των "μερέγκες", Ερνέστο Μπροντζέτι, στο περιοδικό "Guerin Sportivo", στις οποίες λίγο πολύ… απειλεί τον Βραζιλιάνο προπονητή.

Ψωνίζει από... σβέρκο η Ρεάλ
Τον Κάρλο Αντσελότι φέρνουν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης αντί του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο τα ισπανικά μέσα. Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της χώρας της ιβηρικής, "Marca",αναδημοσιεύει δηλώσεις του εγκεκριμένου από τη FIFA ατζέντη και νομίμου εκπροσώπου των "μερέγκες", Ερνέστο Μπροντζέτι, στο περιοδικό "Guerin Sportivo", στις οποίες λίγο πολύ… απειλεί τον Βραζιλιάνο προπονητή.

"Το συμβόλαιο του νυν τεχνικού λήγει τον Ιούνιο και ο προπονητής της Μίλαν είναι της αρεσκείας του Φλορεντίνο Πέρεθ και του Αρίγκο Σάκι. Είναι προφανές ότι το μέλλον του Λουξεμπούργκο είναι συνδεδεμένο με τα αποτελέσματα, αλλά ο Αντσελότι πάντα εξετάζεται με μεγάλο ενδιαφέρον" , τόνισε ο Μπροντζέτι.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος την περσινή χρονιά έμεινε χωρίς τίτλο στην Ιταλία με τη Μίλαν, ενώ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να χάσει το τρόπαιο από τη Λίβερπουλ τη στιγμή που η ομάδα του προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 3-0, αποτελεί το "μαύρο πρόβατο" των "ροσονέρι".

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αντσελότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Τύπου, των φιλάθλων και -κυρίως- του προέδρου (και συνάμα πρωθυπουργού της χώρας), Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για το (αμυντικό) σύστημα που χρησιμοποιεί και για… κακή του τύχη, κάθε φορά που εφαρμόζει τις επιθυμίες του ποδοσφαιρόφιλου "καβαλιέρε", η ομάδα κερδίζει.

Εν τούτοις, η εικόνα που παρουσιάζουν οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2003 τον τελευταίο καιρό δεν συμβαδίζει με τις δυνατότητες του υλικού τους και κατά συνέπεια, το μέλλον στο Μιλανέλο του 46χρονου προπονητή (που είχε εκδιωχθεί από τη Γιουβέντους) κρέμεται από μία κλωστή.

Από την άλλη, η Ρεάλ είναι γνωστή… προπονητοφάγος, αφού την περσινή χρονιά, πρώτα ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, μετά ο Μαριάνο Γκαρθία Ρεμόν αποχαιρέτησαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τους Καστιγιάνους, για να αναλάβει τον Δεκέμβριο ο Βραζιλιάνος τεχνικός, χωρίς να καταφέρει να αλλάξει τον ρου της ιστορίας, που έφερε τους… galacticos μακριά από κάποιον τίτλο για δεύτερη συνεχή σεζόν.

"Εχει καταρτιστεί μία λίστα με ονόματα μεγάλου κύρους, αλλά ο προπονητής της Μίλαν έχει το πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, ακόμα και του Ερικσον" , διεμήνυσε ο Μπροντζέτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK