Ψυχολογία και προπόνηση

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με χθεσινό (3/4) ρεπορτάζ ο Γιώργος Γεωργιάδης πήρε στην κατοχή του τις εκθέσεις των παικτών του ΠΑΟΚ, αναφορικά με το τι φταίει για την κακή εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ψυχολογία και προπόνηση

Ο Έλληνας τεχνικός διάβασε τις εκθέσεις των παικτών μόνος του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δει τι πιστεύει ο καθένας ξεχωριστά και παράλληλα να τους βάλει... στο κόλπο της ανάληψης ευθυνών για όσα οδήγησαν τον "Δικέφαλο" στο κάκιστο τελευταίο τρίμηνο.

Ψυχολογία και προπόνηση

Απ' όσα συλλέξαμε από το ρεπορτάζ στις εκθέσεις των παικτών ο Γ.Χ συνάντησε δύο κοινά στοιχεία.

Πρώτον, το κομμάτι της ψυχολογίας. Πολλοί παίκτες στάθηκαν στο σημείο της σεζόν που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε συνεχόμενα παιχνίδια, ειδικά μετά το διπλό επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο και από υποψήφιος πρωταθλητής, έφτασε να φλερτάρει ακόμη και με την τέταρτη θέση. Τα αρνητικά αποτελέσματα εκείνης της χρονικής περιόδου της σεζόν έφεραν απογοήτευση στα αποδυτήρια και ο τρόπος διαχείρισής της δεν ήταν αυτός που έπρεπε να είναι, έτσι ώστε να ξεπεραστεί και να επανέλθει η ομάδα στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχε στην αρχή της σεζόν.

Δεύτερο, το κομμάτι της προπόνησης. Το δεύτερο στοιχείο που ο Γ.Χ συνάντησε στις εκθέσεις των παικτών ήταν αυτό που είχε να κάνει με πράγματα που δεν γίνονταν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Αρκετοί ποδοσφαιριστές αναφέρθηκαν σε ελλείψεις στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού στις προπονήσεις, αλλά και σε τομείς της εκγύμνασης, ενώ πολλοί προχώρησαν και σε αυτοκριτική..

Aξίζει σε αυτό το σημείο να πούμε πως όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν σε όσα τους ζήτησε ο Γεωργιάδης. Μάλιστα, αν και δεν ήταν αναγκασμένοι από τον Έλληνα τεχνικό, αρκετοί έβαλαν το ονοματεπώνυμό τους στις εκθέσεις τους!

Πρόγραμμα διατροφής

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, σκοπός του Γιώργου Γεωργιάδη ήταν να κάνει τους παίκτες του να προβληματιστούν και να σκεφτούν τι έφταιξε για το κακό πρόσωπο τως ομάδας τελευταία, καθώς και να τους περάσει το μήνυμα πως κι αυτοί πρέπει από εδώ και πέρα να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που μετά από τις εξετάσεις βρέθηκαν να έχουν παραπάνω κιλά, δόθηκε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα ακολουθήσουν ως τα πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK