Πυροσβέστης... Πασβαντίδης

Πυροσβέστης... Πασβαντίδης

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου



Φωτιά άναψε η κίνηση δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν επερώτηση στη Βουλή σχετικά με το Δημήτρη Χούλη και τη δικαστική περιπέτειά του, η οποία τον εμποδίζει -μέχρι στιγμής- να γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ο Χρήστος Αηδόνης, βουλευτής Δράμας, μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την κίνηση. " Αφορά ζήτημα ηθικής. Όταν προκύπτουν τέτοια ζητήματα για τέτοιους ανθρώπους, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας και να σιωπούμε. Αγαπώ τον Ηρακλή, αλλά δεν μπορώ να κρύψω ένα τέτοιο θέμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται προσπάθεια παραπληροφόρησης. Πρέπει να προστατεύει η ομάδα. Εμείς επικαλούμαστε τις πολιτικές ευθύνες. Μέσα από δημοσιεύματα ενημερωθήκαμε για το θέμα του Χούλη. Το πληροφορήθηκα και ρώτησα τον κ. Ορφανό πώς δόθηκε σε αυτόν τον κύριο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα ".

Σκληρή ήταν η απάντηση από το Βασίλη Καπερνάρο, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, που εξέδωσε μάλιστα ην Τετάρτη δελτίο Τύπου, απαντώντας τους δύο βουλευτές. " Θα πρέπει ο κ.Αηδόνης να είναι ενημερωμένος και μετά να κινείται. Δεν ισχύει η ποινή του κ. Χούλη. Έχει ολοκληρωθεί η αναστολή. Η επιτροπή λέει ότι δεν έληξε η αναστολή και λήγει τον Σεπτέμβριο. Γιατί κ.Αηδόνη δεν βάλατε όλο το κείμενο και κόψατε τις δυο τελευταίες σειρές; Ποιος μου λέει ότι δεν είχατε πρόθεση; Μου κάνει εντύπωση πως εν όψει της συνεδρίασης της ΕΕΑ κατέθεσαν οι δυο βουλευτές την ερώτηση. Γιατί τώρα; Ενδιαφέρονται τώρα για τον Ηρακλή; "

Την δική του απάντηση έδωσε ο κ. Αηδόνης: " Πιστεύετε ότι θέλετε κ. Καπερνάρο. Δεν με αφορά το ότι την Τρίτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις μετοχές. Με αφορά το ηθικό κομμάτι. Αν το δικαιούται καλώς να το πάρει το πιστοποιητικό. Πρέπει να καταλάβει ο κ. Καπερνάρος τα ζητήματα της πολιτικής και ηθικής ".

Λίγο αργότερα κι ενώ τα πνεύματα είχαν οξυνθεί επικίνδυνα, ο κ. Αηδόνης τοποθετήθηκε εκ νέου σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης με συνομιλητές αυτή τη φορά το Χάρη Πασβαντίδη, αναπληρωτή νομάρχη Αττικής-Πειραιά και πρώην συνεργάτη του Χούλη και τον ίδιο το γενικό διευθυντή της ΠΑΕ. Ο κ. Πασβαντίδης έπαιξε ρόλο… πυροσβέστη ρίχνοντας τους τόνους, ενώ το ίδιο έκανε και ο Χούλης που είπε ότι είναι ανοικτός σε κάθε οικονομικό έλεγχο και εξέφρασε το παράπονο για συγκεκριμένο χαρακτηρισμό στην επερώτηση των βουλευτών.

Εκτός μάχης ο "μπέμπης"

Μετά τον Μπαρκ Σεγκιρί, τόσο ο Γιώργος Γεωργιάδης όσο και ο Κώστας Στεφανής τέθηκαν εκτός μάχης για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Γεωργιάδης δεν προλαβαίνει να ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό στον δεξιό τετρακέφαλο μέχρι την ημέρα του αγώνα, ενώ ο Στεφανής δεν κατόρθωσε να περάσει σε πλήρεις ρυθμούς και να προετοιμαστεί. Ο πρώτος ακολουθεί πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής, ενώ ο δεύτερος ατομικό.


News 24/7

24MEDIA NETWORK