Ράγισε "καρδιές" o Σέζαρ

Η επανεκκίνηση της μεταγραφικής περιόδου τον Ιανουάριο προσφέρει την ευκαιρία στον αμυντικό της Λα Κορούνια, Σέζαρ, να μετακινηθεί στην ομάδα της αρεσκείας του.

Ράγισε "καρδιές" o Σέζαρ

Η επανεκκίνηση της μεταγραφικής περιόδου τον Ιανουάριο προσφέρει την ευκαιρία στον αμυντικό της Λα Κορούνια, Σέζαρ, να μετακινηθεί στην ομάδα της αρεσκείας του. Ο Ισπανός αμυντικός έχει συγκεντρώσει προτάσεις οι οποίες, ως επί το πλείστον, προέρχονται από την Πρέμιερσιπ. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι μνηστήρες είναι η Μίντλεσμπρο, η Τότεναμ, ενώ ίσως γίνει συμπαίκτης του Στέλιου Γιαννακόπουλου στη Μπόλτον.

Εσχάτως όμως εισήλθε στη διεκδίκηση του και η ομάδα του Τάκη Φύσσα, η Σκωτσέζικη Χαρτς, που εφορμάει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι "καρδιές" δεν φείδονται χρημάτων και προσφέρουν γη και ύδωρ για την απόκτηση του, ο 28χρονος στόπερ όμως φαίνεται να προτιμά τη μετακίνηση του στα γήπεδα της Αγγλίας.

Στην Αργεντινή επιστρέφει ο Σκαλόνι

Το καλοκαίρι του 2007 ο Λιονέλ Σκαλόνι θα είναι 28 ετών, ηλικία η οποία θεωρείται η πιο μεστή για τους σύγχρονους ποδοσφαιριστές, οπότε και η ιδανική για τη μεταγραφή σε ομάδες μεγάλου βεληνεκούς.

Ωστόσο, ο παίκτης της Λα Κορούνια συνδυάζει το συγκεκριμένο έτος με την επιστροφή στη γενέτειρα του, την Αργεντινή, προκειμένου να αγωνιστεί στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και τον ανέδειξε, την Εστουντιάντες.

Το 2007 λήγει το συμβόλαιο του με το σύλλογο της Γαλικίας και παρά την πληθώρα ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, ο Αργεντινός εκφράζεται απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του: " Έχω ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο και μετά τη λήξη του θα επιστρέψω στην Αργεντινή. Όταν εκπνεύσει η συμφωνία, είμαι σίγουρος πως θέλω να γυρίσω στην πατρίδα μου και να παίξω ποδόσφαιρο εκεί. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου ευρισκόμενος σε υψηλό επίπεδο. Δεν θέλω να κλέψω κανενός τα χρήματα, όπως συμβαίνει συνήθως όταν οι παίκτες επιστρέφουν στην Αργεντινή από την Ευρώπη" , ανέφερε ειλικρινώς και τελειώνοντας εκδήλωσε τις φιλοδοξίες του: " Θα ήθελα να παίξω στο Κόπα Λιμπερταδόρες με την Εστουντιάντες, γιατί έχει να αγωνιστεί στο θεσμό για περισσότερο από 30 χρόνια" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK