Ραϊόλα: "Ο Μπαλοτέλι θα φύγει από τη Λίβερπουλ για 60-70 εκατ. ευρώ ή θα πεθάνει εκεί"

Τρομερές δηλώσεις από τον μάνατζερ του Μάριο Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τόνισε πως ο επιθετικός της Λίβερπουλ θα αποχωρήσει μόνο για μία τεράστια πρόταση ή θα "πεθάνει" στην αγγλική ομάδα.

Ραϊόλα: "Ο Μπαλοτέλι θα φύγει από τη Λίβερπουλ για 60-70 εκατ. ευρώ ή θα πεθάνει εκεί"

Ο Ιταλός μάνατζερ έκανε δηλώσεις στη "Gazzetta dello Sport" και τόνισε πως η παρουσία του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ είναι ένα μάθημα για τον ίδιο. Παράλληλα, έκανε μία τρομερή δήλωση για το μέλλον του Ιταλού επιθετικού στους κόκκινους.

"Η Λίβερπουλ είναι ένα διαφορετικό κλαμπ. Η φιλοσοφία του Μπρένταν Ρότζερς δεν επιτρέπει σε δέκα παίκτες να τρέχουν και στον έναν να "κάθεται". Ο Μάριο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αλλάξει έναν αγώνα σε μία στιγμή, επομένως πρέπει κι ο ίδιος να προσαρμοστεί στην ομάδα αλλά και η ομάδα σ' αυτόν", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

"Τον είδα τη Δευτέρα και του είπα: "Έχει ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας και δεν θα σε αφήσω να φύγεις έτσι. Θα αποχωρήσεις μόνο με προσφορά 60-70 εκατ. ευρώ και θα κερδίσω το στοίχημα ή θα πεθάνεις εκεί.", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK