Ραντεβού με Λυμπερόπουλο και μήνυμα στον Μπεργκ

Επιβεβαίωση του Contra.gr για την άφιξη του μάνατζερ του Μπεργκ στην Αθήνα. Τι συζητήθηκε στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τι μεταφέρθηκε στον παίκτη από την πλευρά του Παναθηναϊκού, σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ ΩΣ MVP ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Eurokinissi Sports)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ ΩΣ MVP ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όπως σας είχε ενημερώσει από το βράδυ της Τρίτης το Contra.gr, ο μάνατζερ του Μπεργκ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα (αφίχθη μάλιστα νωρίτερα απ' ο,τι αναμενόταν) προκειμένου να συζητήσει για τα... ανοιχτά θέματα του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό.

Τόσο ο Σουηδός φορ όσο και ο εκπρόσωπος του συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης με το Νίκο Λυμπερόπουλο, ώστε να τεθούν επί... τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον 31χρονο επιθετικό.

Αρχικά στο... τραπέζι έπεσε το θέμα της καταβολής των δόσεων του συμβολαίου που εκκρεμούν, ενώ στη συνέχεια οι τρεις άνδρες συζήτησαν και για τις δηλώσεις του παίκτη στη NOVA, οι οποίες προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. Αυτό που μεταφέρθηκε στον Μπεργκ από την πλευρά του Νίκου Λυμπερόπουλου, είναι η επιθυμία του Παναθηναϊκού, όχι απλά να μείνει αλλά να γεράσει φορώντας το τριφύλλι στο στήθος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK