Ραντεβού στον τελικό

Στα «μαλακά» έριξε τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ η κληρωτίδα καθώς στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Θρασύβουλο και Εθνικό αντίστοιχα. Στον τελικό μόνο μπορούν να συναντηθούν οι δυο ομάδες.

Ραντεβού στον τελικό

Στα « μαλακά» έριξε τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ η κληρωτίδα καθώς στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τους Θρασύβουλο και Εθνικό αντίστοιχα.Οι« ερυθρόλευκοι» θαφιλοξενηθούν στη Φυλή ενώ η « Ένωση» θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τους Πειραιώτες. Οι δυο ομάδες εφόσον περάσουν απο όλα τα εμπόδια θα συναντηθούν στον τελικό καθώς μετά την κλήρωση δεν προκύπτει ενδεχόμενο διασταύρωσης του σε επόμενο γύρο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, οι δυο εκπλήξεις του θεσμού, ΑγροτικόςΑστέραςκαι Εργοτέλης που απέκλεισαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, θα κοντραριστούν στην έδρα του πρώτου. Δυο ζευγάριαομάδων Α' Εθνικής, αυτάανάμεσα στην Λάρισα και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Ακράτητο με το Αιγάλεω. Οι αγώνες είναι μονοί και θα λάβουν χώρα στις 20-22 Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι επαναληπτικοί θα γίνουν στην έδρα των φιλοξενούμενων χωρίς να μετράει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

1. Λάρισα-Καλαμαριά
2. Θρασύβουλος-Ολυμπιακός
3. ΑΕΚ-Εθνικός
4. Εθνικός Αστέρας-Πανιώνιος
5. Ιωνικός-Νίκη Βόλου
6. Αγροτικός Αστέρας-Εργοτέλης
7. Ξάνθη-Παναχαϊκή
8. Ακράτητος-Αιγάλεω






Η επόμενη φάση:
Νικητής 5 - Νικητής 3
Νικητής 2 - Νικητής 7
Νικητής 4 - Νικητής 6
Νικητής 1- Νικητής 8



News 24/7

24MEDIA NETWORK