Ραπίντ Βιέννης-Μπάγερν 0-1

Ραπίντ Βιέννης-Μπάγερν 0-1

Xάρη στο γκολ του Χοσέ Πάολο Γκερέρο, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Ραπίντ στη Βιέννη με 1-0 και συνέχισε την αήττητη πορεία της που... βαστάει από το γερμανικό πρωτάθλημα. Ο Βαλάχοβιτς αστόχησε σε πέναλτι στα τελευταία λεπτά, χάνοντας την ευκαιρία για το 1-1.

Σκληρό καρύδι για τους Βαυαρούς αποδείχθηκε η Ραπίντ που απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν είναι άδικα στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Αυστριακοί προσπάθησαν όσο μπορούσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους κόντρα στην ομάδα του Μάγκατ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι.

Με ένα τέρμα του Γκερέρο στο 60ο λεπτό, η Μπάγερν επικράτησε με 1-0 και μαζί με τη Γιουβέντους οδηγεί τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Ωστόσο, οι της Ραπίντ είχαν την ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας και να σώσουν την παρτίδα, αλλά ο Βαλάχοβιτς δεν ευτύχησε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.


Σκόρερ: 60' Γκερέρο

Κίτρινες: Ντόμπερ, Μπέιμπλ - Χάργκριβς, Σανιόλ, Γκερέρο

Συνθέσεις:

ΡΑΠΙΝΤ: Πάιερ, Ντόμπερ, Βαλάτσοβιτς, Μπέιμπλ, Αντάμσκι, Χόφμαν, Κόρσος (65' Μαρτίνες), Χλίνκα, Ιβανσιτς (84' Ντόλινγκερ), Κινκλ, Λαβάρε (74' Ακαγκούντουζ)
ΜΠΑΓΕΡΝ: Καν, Σανιόλ, Λούσιο, Ισμαέλ, Λιζαραζού (52' Ντεμικέλις), Σβαιστάιγκερ (83' Ντάισλερ), Χάργκριβς, Σολ, Ζε Ρομπέρτο, Πιζάρο (52' Γκερέρο), Μακάι


News 24/7

24MEDIA NETWORK