Ρατς: "Αν μείνουμε μόνοι, είμαστε καταδικασμένοι"

Ο Ραζβάν Ρατς έγραψε στο facebook για όσα βίωσε στη Μυτιλήνη, στο ματς με την Καλλονή και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο στο δρόμο για τον τίτλο.

Ρατς: "Αν μείνουμε μόνοι, είμαστε καταδικασμένοι"
INTIME SPORTS

Το σχόλιό του:

" Το παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή απέδειξε πως ο ΠΑΟΚ έχει το μαχητικό πνεύμα που χρειάζεται για να ξεπεράσει τα εμπόδια μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι δυσάρεστη εμπειρία να αντιμετωπίζουμε αυτού του είδους τις καταστάσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αναπτυχθεί αν δεν αλλάξουν αυτές οι καταστάσεις. Ο καθένας μπορεί να το δει αυτό. Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε μια κρίσιμη νίκη και δείξαμε χαρακτήρα σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα μετά την ήττα στην Τρίπολη.

Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα μας και να πιστέψουν σε μας, όπως στην αρχή της σεζόν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές μέρες, δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Στην Τρίπολη είχαμε μια κακή μέρα όλοι αλλά τώρα χρειαζόμαστε την στήριξή σας περισσότερο από ποτέ.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Είμαστε δυνατότεροι κι ακόμη κι αν δεν πετυχαίνουμε πάντα τους στόχους μας, να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται. Με το να μείνουμε, όμως, μόνοι, είμαστε καταδικασμένοι. Σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, σας θέλουμε στην Τούμπα. Το κυριότερο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είστε όλοι εσείς παιδιά.

Pame mazi...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK