Ρατς: "Λάθος μου η αποβολή"

Το μήνυμα και η υπόσχεση του Ραζβάν Ρατς μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και η χαρακτηριστική φωτογραφία που ανήρτησε

Ρατς: "Λάθος μου η αποβολή"

Ο Ραζβάν Ρατς θα λείψει σίγουρα από τον αγώνα της Κυριακής (26/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ρουμάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ με δήλωσή του μέσω της σελίδας που διατηρεί στο facebook παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε κόντρα στην Κέρκυρα και επεσήμανε ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός μετά την αποβολή του:

"Καλησπέρα σε όλους. Ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη εναντίον της Κέρκυρας και θέλουμε να την κρατήσουμε ως μία πρόοδο της ομάδας στο γήπεδο. Είμαι απογοητευμένος που αποβλήθηκα. Πήρα μία λάθος απόφαση στη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά δεν έπρεπε να είχα δει την πρώτη. Θα επιστρέψω καλύτερος μέσα από τη σκληρή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση".

Ο Ρατς συνόδευσε το σχολιό του με την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με γυαλιά και μπαστούνι! "Αυτή είναι μια παρασκήνια φωτογραφία από τη νέα, πολύ καλή επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ", τόνισε σχετικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK