Ρεάλ, απίστευτο: Δανεικός και σχεδόν συνομήλικος του Μπενζεμά ο διάδοχός του στην Μαδρίτη

Η MARCA υποστηρίζει πως η Ρεάλ βρίσκεται ένα βήμα προτού ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή που αφορά επιθετικό.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μόνο τυχαία δεν ήταν τα λόγια του Κάρλο Αντσελότι σχετικά με τον Χοσέλου της Εσπανιόλ. Σύμφωνα με την MARCA η Ρεάλ είναι έτοιμη να πάρει με τη μορφή δανεισμού τον 33χρονο επιθετικό. Θυμίζουμε πως ο Ιταλός προ μερικών εβδομάδων είχε μιλήσει άκρως κολακευτικά για τον Ισπανό φορ.

Τώρα, όσον αφορά στο πλαίσιο του deal το προαναφερθέν Μέσο αναφέρει ότι καθόσον οι Καταλανοί υποβιβάστηκαν ο παίκτης είχε φροντίσει να έχει μία ρήτρα στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να φύγει. Η Ρεάλ, λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε τη συνθήκη και κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Ο Χοσέλου προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν. Συγκεκριμένα σε 38 αναμετρήσεις σκόραρε 17 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ. Είναι αυτό που λέμε βαρύ κόρμι με ύψος 1,92μ. Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Ισπανοί δεν αποκλείουν η Ρεάλ να πάει και για έξτρα στράικερ, αφού κυκλοφορεί η φήμη ότι οι Σαουδάραβες πληρώνουν εξαιρετικά τον Γαλλοαλγερινό για να τον πάρουν στο πρωτάθλημά τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι, Ντε Λαουρέντις: Ο πρόεδρος προσπαθεί να τον δελεάσει "αντιποδοσφαιρικά"

Ο Ποτσετίνο "έφαγε" τον χρυσοποίκιλτο δανεικό και τον στέλνει πίσω στον εφιάλτη του

Λίβερπουλ: Υπέγραψε το νέο αφεντικό και προχωράει τα δύο ανοιχτά μέτωπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK