Ρεάλ: Άρχισε για διάδοχος του Μπενζεμά και εξηγεί γιατί κατέληξε από τα 63 εκατ. ευρώ να φύγει ελεύθερος

Ο Λούκα Γιόβιτς εξήγησε σε συνέντευξή του γιατί στράβωσαν τα πάντα όταν πήρε τη μεγάλη μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Καλοκαίρι του '19 και η Ρεάλ Μαδρίτης εκταμίευσε 63.000.000 ευρώ και τα έστρωσε στην Άιντραχτ για να κάνει δικό της τον Λούκα Γιόβιτς. Το '21 οι Μαδριλένοι τον επέστρεψαν ως δανεικό στους Γερμανούς και το '22 τον άφησαν ελεύθερο για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Φιορεντίνα.

Ο 25χρονος Σέρβος παραχώρησε συνέντευξη στην Repubblica και εξήγησε γιατί δεν κατάφερε να γίνει ο διάδοχος του Καρίμ Μπενζεμά: "Η περιπέτειά μου στην Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στραβά από την αρχή. Έφυγα νωρίς από την Άιντραχτ. Όλα τα φώτα ήταν πάνω πάνω μου" εξήγησε ο φορ τον Βιόλα και συνέχισε "...ήμουν μόλις 21, ήταν δύσκολο να μπω στο κλίμα. Τραυματισμοί, πανδημία και άδικη πίεση. Ήταν μία δυστυχής εμπειρία..."

Για την ιστορία ο Γιόβιτς έπαιξε με τη φανέλα της Ρεάλ 51 φορές, βρήκε δίχτυα τις 3 ενώ μοίρασε και 5 ασίστ. Φέτος, με τη φανέλα της Φιορεντίνα μετράει 34 συμμετοχές με 11 γκολ και 2 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ: Το μυθικό, απόλυτα επιτυχημένο post του Πιρς Μόργκαν μετά από την επτάρα

Λιβάγια: Ο 16χρονος συμπαίκτης του Μάρκο που έχει τρελάνει Σίτι και Παρί

Ίσκο, πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Ισπανός των πέντε Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK