Ρεάλ: Αυτή είναι η τρομακτική της ενδεκάδα εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες

Δεδομένα η Ρεάλ έχει κλείσει μόνο τον Μπέλιγχαμ κι αν τακτοποιήσει μερικές ακόμα φημολογούμενες κινήσεις θα εκτοξευθεί.

England's Harry Kane looks on before start of the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium, in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Χάρι Κέιν, αρχηγός της Αγγλίας (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Ο κύκλος της μεγάλης Ρεάλ της τελευταίας δεκαετίας κλείνει. Η επιστημονική μεσαία γραμμή με Κρόος και Μόντριτς μεγάλωσε ενώ από την επίθεση αποχώρησε ο Καρίμ Μπενζεμά. Έχει φτάσει η στιγμή ανανέωσης και του χτισίματος των Μαδριλένων από τον Αντσελότι και τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ήδη οι Μαδριλένοι έκλεισαν μία σπουδαία υπόθεση αποκτώντας από την Ντόρτμουντ τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Η μεταγραφή του Άγγλου μέσου αναμένεται να φτάσει με τα μπόνους στα 120.000.000 ευρώ. Και οι φήμες αναφορικά με άλλους στόχους της Ρεάλ δίνουν και παίρνουν.

Από τον Κέιν, τον Χακίμι και τον Ντέιβις κορυφαία ονόματα παρελαύνουν στο ρεπορτάζ των απερχόμενων Πρωταθλητών Ευρώπης. Πώς, όμως, θα μοιάζει η Ρεάλ εάν καταφέρει να πάρει αυτούς που φέρεται να θέλει. Το μείγμα είναι εκρηκτικό και σφίζει από νιάτα και ταλέντα. Πάμε να το δούμε...

Κουρτουά στο τέρμα, αριστερά ο Ντέιβις, δεξιά ο Χακίμι και στο κέντρο της άμυνας οι Αλάμπα και Μιλιτάο. Βέβαια, εάν δεν αποκτηθεί ο μπακ της Μπάγερν, παίζει στη θέση ο Αλάμπα και στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Ρούντιγκερ.

Στη μεσαία γραμμή ένας πραγματικός χαμός. Ποιον να διαλέξεις και ποιον ν' αφήσεις εκτός; Ας τσεκάρουμε την παρακάτω παραλλαγή με τον Τσουαμενί στο έξι και μπροστά του τους Μπέλιγχαμ και Βαλβέρδε. Φυσικά, υπάρχει και ο Καμαβινγκά συν τους Κρόος και Μόντρις που θα παραμείνουν στην ομάδα.

Και στην επίθεση οι γνωστοί δύο τα πλάγια, δηλαδή Βίνι και Ροντρίγκο με τον Χάρι Κέιν στην αιχμή. Ονειρικά όλα τα παραπάνω για τους φίλους της Ρεάλ. Βέβαια, ο συγκεκριμένος οργανισμός απαρτίζεται από αρτίστες στη δημιουργία "μπαμ" στη μεταγραφική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι θέλει αλλά οι Μαδριλένοι δεν δίνουν τα 60 εκατ. για τον εκλεκτό για αντι - Μπενζεμά

Παρί: Πάει για επτά προσθήκες, οι τρεις που έχουν κλείσει και οι άλλες υποθέσεις

Ρεάλ: Πέρεθ και Αντσελότι διαφωνούν για τον φορ, τι σκέφτεται ο πρόεδρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK