Ρεάλ: Αυτό είναι το wonderkid που εμφάνισε ο Αντσελότι και "μάγεψε" σε μόλις 14 λεπτά

Χρόνο συμμετοχής στον 19χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Παζ έδωσε στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπράγκα ο Κάρλο Αντσελότι με την νεαρό μάλιστα να ολοκληρώνει και 4 ντρίμπλες μέσα σε 14λεπτά συμμετοχής.

Ρεάλ: Αυτό είναι το wonderkid που εμφάνισε ο Αντσελότι και "μάγεψε" σε μόλις 14 λεπτά
Ο Νίκο Παζ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Γεμάτη ταλαντούχους ποδοσφαιριστές είναι η Καστίγια, το τμήμα ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κάρλο Αντσελότι να δίνει την ευκαιρία σε κάποιους εξ αυτών να πάρουν στα πόδια τους και λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Ένας απ΄ αυτούς είναι και ο Νίκο Παζ οποίος είναι μέλος των ακαδημιών της ομάδας από το 2016 και κατάφερε να καταγράψει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα σε επίσημη αναμέτρηση κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 76ο λεπτό και με το σκόρ στο 3-0 υπέρ της Ρεάλ αλλά κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα έχοντας μέχρι το σφύριγμα της λήξης συνολικά 4 επιτυχημένες ντρίμπλες.

Ο Παζ πέρα από εξτρέμ αγωνίζεται και ως φορ ενώ στην Καστίγια έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και ως αμυντικός χαφ. Ο Αντσελότι τον έχει πάρει στην αποστολή και σε αρκετά παιχνίδια της La Liga χωρίς όμως να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Μόντριτς, ποιες είναι οι νέες δύο ομάδες που τον θέλουν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η τραγική επίδοση της ομάδας του Τεν Χαχ στις 17 πρώτες αναμετρήσεις της χρονιάς

Παρί: Πώς ο Κελαϊφί έδωσε 270 εκατ. για να πλαισιώσει τον Εμπαπέ και δεν έχει πάρει τίποτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK