Ρεάλ: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μπενζεμά, τι ισχύει με εθνική Γαλλίας

Την επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται να κάνει ο Καρίμ Μπενζεμά με τον Γάλλο μάλιστα να έχει το δικαίωμα να βρεθεί ακόμα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

FILE - France's Karim Benzema, right, reacts during the UEFA Nations League soccer match between France and Denmark at the Stade de France in Saint Denis near Paris, France, Friday, June 3, 2022. (AP Photo/Jean-Francois Badias, File)
Ο Καρίμ Μπενζέμα στην αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Δανία για το Nations League AP

Στις υπηρεσίες του Καρίμ Μπενζεμά μπορεί να υπολογίζει και πάλι ο Κάρλο Αντσελότι από τα μέσα της εβδομάδας, καθώς ο Γάλλος σταρ φέρεται πως ξεπερνάει τον τραυματισμό που του στέρησε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Βέβαια, η επιστροφή του Μπενζεμά στις προπονήσεις με την ταυτόχρονη μη κλήση κάποιου αντικαταστάτη από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ σημαίνει πως παρόλο που ο Γάλλος έχει αποχωρήσει από το Κατάρ, μπορεί στη θεωρία να βρεθεί ξανά εκεί και να αγωνιστεί με την ομάδα καθώς βρίσκεται στη 26αδα.

Κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν προκύπτει από πουθενά πως θα συμβεί αλλά μία πιθανή επιστροφή του Μπενζεμά δεν παραβαίνει κάποιο πρωτόκολλο της FIFA.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Τα viral νύχια του Μπατσουαγί με αρκουδάκια πάντα πάνω

Μουντιάλ 2022: Ο Καρβαχάλ αποκάλυψε το "κρυφό" μήνυμα του Ρούντιγκερ

Μουντιάλ 2022: Μυθική δήλωση Φαν Χάαλ, αυτή την φορά για τη νεκρή μητέρα του

News 24/7

24MEDIA NETWORK