Ρεάλ και Βιγιαρεάλ μαθαίνουν τις αντιπάλους τους στα ημιτελικά του Champions League

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ-Μπενφίκα με περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ρεάλ και Βιγιαρεάλ μαθαίνουν τις αντιπάλους τους στα ημιτελικά του Champions League

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League εξασφάλισαν χτες δύο ισπανικές ομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ και απόψε (22:00) μαθαίνουν τις αντιπάλους τους.

Η Ρεάλ θα παίξει στα ημιτελικά με την Μάντσεστερ Σίτι ή την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κέρδισε με 1-0 στο πρώτο ματς στο Μάντσεστερ. Το συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή στη σημερινή ρεβάνς στη Μαδρίτη.

Η Μπάγερν όλα δείχνουν ότι θα έχει αντίπαλο τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά, εκτός αν η Μπενφίκα κάνει την έκπληξη και ανατρέψει το 3-1 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο ματς στη Λισαβόνα. Φαβορί και στο σημερινό παιχνίδι στο Anfield είναι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο με νίκη.

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τους δύο προημιτελικούς του Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ-Μπενφίκα.

Η προσφορά του Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αυριανοί αγώνες ρεβάνς του Europa League και του Conference League.

Τα βλέμματα στρέφονται στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1, με το οποίο ηττήθηκε στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ, για να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Conference League.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ ο αγώνας ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Περισσότερα από 400 ειδικά στοιχήματα έχει ετοιμάσει το Πάμε Στοίχημα για το μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας.

Ειδικά στοιχήματα για πρόκριση, νικητή και ζευγάρι τελικού

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα για τον νικητή και το ζευγάρι τελικού του Champions League, του Europa League και του Conference League, καθώς και για την πρόκριση σε κάθε αγώνα της προημιτελικής φάσης των τριών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK