Ρεάλ-Λιόν

Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά στη βαθμολογία τότε το παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Λιόν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κρίσιμο. Ελα όμως που η τύχη τα έφερε έτσι ώστε που δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από την 4η αγωνιστική.

Ρεάλ-Λιόν
Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά στη βαθμολογία τότε το παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Λιόν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κρίσιμο. Ελα όμως που η τύχη τα έφερε έτσι ώστε οι δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από την 4η αγωνιστική. Το μόνο που απομένει να διεκδικηθεί είναι η 1η θέση του ομίλου με τους Γάλλους πάντως να είναι το φαβορί μετά τη νίκη τους με 3-0 στο ματς της πρεμιέρας.

Την Τετάρτη πάντως η Ρεάλ θα ψάξει το φάρμακο για την ... κατάθλιψη που της προκάλεσε η Μπαρτσελόνα το Σάββατο. Η εύκολη ήττα από την αιώνια αντίπαλο και το σόου του Ροναλτίνιο δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα αλλά μία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
O Bαλτερέι Λουξεμπούργκο δε θέλησε να ωραιοποιήσει τα πράγματα στη συνέντευξη τύπου («φταίμε αλλά πρέπει άμεσα να διορθώσουμε τα πράγματα») ενώ ταυτόχρονα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ραούλ που θα παραμείνει καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων. Από την αναμέτρηση θα λείψει και ο Ρονάλντο.

Στον αντίποδα, η Λιόν ταξίδεψε στη Μαδρίτη με την άνεση του φαβορί. Στη Γαλλία η ομάδα του Ουγέ δεν έχει αντίπαλο στα μέτρα της, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει μόνο νίκες οπότε και μία μικρή σε έκταση ήττα την εξυπηρετεί για να κατακτήσει την 1η θέση του ομίλου.
O Zεράρ Ουγέ, που δεν έχει στη διάθεσή του τον Αμπιντάλ, τόνισε ότι είναι ανακουφισμένος που δεν θα βρει στο δρόμο του Ουεν ενώ υπογράμμισε ότι εκτός από τους Ραούλ και Ρονάλντο η Ρεάλ διαθέτει και άλλους σπουδαίους επιθετικούς. Ο Γάλλος τεχνικός έχει και ένα μικρό μπελά στο κεφάλι του. Την γκρίνια του Πεντρεντί για την ως τώρα μικρή συμμετοχή του στη Λιόν.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ρεάλ:

Κασίγιας, Σαλγάδο,Ελγκέρα, Ράμος, Ρομπέρτο Κάρλος, Μπέκαμ, Γκαρθία, Γκούτι, Ζιντάν, Ρομπίνιο, Μπαμπτίστα.
Λιόν: Κουπέ, Ρεβεγέρ, Κρις, Κασάπα, Μπερτόντ, Ντιαρά, Τιάγκο, Ζουνίνιο, Γκοβού, Κάριου, Μαλουντά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK