Ρεάλ Μ.: "Ασπίδα" Ρομπίνιο σε Λουξεμπούργκο

Ρεάλ Μ.: "Ασπίδα" Ρομπίνιο σε Λουξεμπούργκο
Tην εμπιστοσύνη του στον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο και το σύστημα με το οποίο παραττάσει την Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο Ρομπίνιο. Ο Βραζιάνος επιθετικός έχει πάρει το μέρος του συμπατριώτη τεχνικού του, παρά το ότι οι Μαδριλένοι μετρούν ήδη δύο ήττες σε τρία επίσημα παιχνίδια.

"Ο Λουξεμπούργκο έχει κερδίσει αρκετά με αυτό το σύστημα (4-2-2-2). Ακόμα δεν το έχουμε συνηθίσει, αλλά μόλις γίνει αυτό τότε θα παίξουμε καλύτερα. Είναι ήρεμος, καταλαβαίνει την κριτική που του ασκείται, αλλά μόλις άρχισαν οι επίσημες υποχρεώσεις και οι καινούριοι παίκτες θα πρέπει να "δέσουν" ο ένας με τον άλλον. Κάνουμε ότι μας λέει και είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια", τόνισε ο Ρομπίνιο, που είδε την ομάδα του να συντρίβεται με 0-3, από την Λιόν, στην πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρεις ημέρες πριν η Θέλτα είχε αλώσει το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", παρά το ότι η "βασίλισσα" είχε...τουμπάρει το κατά της 0-1 και είχε προηγηθεί με 2-1, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Με το ίδιο σκορ έχει πετύχει την μοναδική φετινή της νίκη, κόντρα στην Κάντιθ, αλλά και πάλι είχε δυσκολευτεί για να το πετύχει αυτό. Την Κυριακή οι "μερένγκες" ταξιδεύουν στην Βαρκελώνη για να παίξουν με την Εσπανιόλ, από την οποία είχαν ηττηθεί με 0-1 στην περυσινή επίσκεψη στο "Μοντζουίκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK