Ρεάλ Μ.:"Αθώος ο Μπέκαμ"!

Η αποβολή του Ντέιβιντ Μπέκαμ στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Βαλένθια (23/10), αποτέλεσε εστία διαμαρτυριών εκ μέρους της "βασίλισσας".

Ρεάλ Μ.:"Αθώος ο Μπέκαμ"!

Η αποβολή του Ντέιβιντ Μπέκαμ στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Βαλένθια (23/10), αποτέλεσε εστία διαμαρτυριών εκ μέρους της "βασίλισσας".

Η διοίκηση των "μερένγκες" επιβεβαίωσε ότι θα υποβάλει έφεση για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Άγγλος μέσος, η οποία θα του κοστίσει την απουσία του απ’ τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Λα Κορούνια (26/10). Σύμφωνα με τηνανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Καστίλης, η αποβολή του χαρακτηρίζεται άδικη και οι Μαδριλένοι θα κινηθούν για τη διαγραφή της κάρτας.

Ο 30χρονος αστέρας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και έπειτα τη δεύτερη, για το ειρωνικό του χειροκρότημα προς την απόφαση του διαιτητή. Αξιοσημείωτο στατιστικό αποτελεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη αποβολή στον ίδιο μήνα, αλλά και μόλις την τρίτη συνολικά στην καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αποβολή του παραλληλίζεται με αυτή του συμπαίκτη του στην Εθνική Αγγλίας, Γουέιν Ρούνει, στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βιγιαρεάλ, όπου ο οξύθυμος επιθετικός χειροκρότησε σαρκαστικά το διαιτητή της συνάντησης. Ειρωνεία ή άγνοια, ο Μπέκαμ είχε στηλιτεύσει τον Ρούνει για την εριστική συμπεριφορά του εναντίον του διαιτητή παλαιότερου αγώνα των "λιονταριών". Ο "Μπεκς" έχει αποβληθεί συνολικά στην καριέρα του έξι φορές, συμπεριλαμβανομένης αυτής του 2000, όταν αντιμετώπισε τη Νεκάξα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων.

Εν τω μεταξύ, στο ματς με τη Βαλένθια αποβλήθηκε και ο Τόμας Γκράβενσεν, λόγω αντιαθλητικού μαρκαρίσματος στο Βιθέντε. Ωστόσο, ο δυναμικός μέσος παραμένει αμετανόητος για την ενέργεια του, δηλώνοντας ευθαρσώς: « Δεν μετανιώνω για την ενέργεια μου και αν έπρεπε να το ξανακάνω θα το έκανα. Ήταν επικίνδυνη αντεπίθεση και έπρεπε να τον ανακόψω. Δεν μπορούσα να πάρω την απόφαση και να τον αφήσω να συνεχίσει την κούρσα του. Δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν κόκκινη κάρτα, αλλά ακόμη πρέπει να προσαρμοστώ στο Ισπανικό τρόπο διαιτησίας ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK