Ρεάλ Μαδρίτης: Και ξαφνικά, το τραγούδι έγινε λυπητερό

Η ήττα με 7-3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης έφερε γκρίνια και παράπονα από τους οπαδούς των Μαδριλένων. Και τώρα τι;

Atletico Madrid's Diego Costa, left, celebrates after scoring his third goal of the game on a penalty kick as Real Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois reacts during the first half of a soccer match Friday,July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Frank Franklin II)
Atletico Madrid's Diego Costa, left, celebrates after scoring his third goal of the game on a penalty kick as Real Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois reacts during the first half of a soccer match Friday,July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Στο τραγούδι 'Αύγουστος' ο Νίκος Παπάζογλου αναρωτιόταν 'Μα γιατί το τραγούδι να`ναι λυπητερό;' αναφερόμενος σε μια νεαρή, πανέμορφη ύπαρξη που είχε κλέψει την καρδιά του και έπαιζε κάφκικα παιχνίδια με το μυαλό και τις αναμνήσεις του. Ο παντρεμένος Νίκος Παπάζογλου ξεπέρασε σιωπηλά αυτόν τον καλοκαιρινό έρωτα, γράφοντας τον 'Αύγουστο'.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε από την Ατλέτικο σε φιλικό ματς για το Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών με 7-3. Επρόκειτο για ένα φιλικό ματς, μιας ομάδας κυριολεκτικά 'νεογέννητης΄ που χτίζεται ξανά από την αρχή, με πολύτιμα εργαλεία όπως ο νεοαποκτηθείς Αζάρ να προσπαθούν να ενταχθούν στην μηχανή και τα ξεκαθαρίσματα στο ρόστερ να μην έχουν ακόμα ολοκληρωθεί (βλέπε περίπτωση Γκάρεθ Μπέιλ). Παρ`όλα αυτά, η ήττα από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πόνεσε πολύ, σχεδόν προκάλεσε πληγές.

Δεν ήταν το γκολ του Ζοαο Φέλιξ με την φανέλα της Ατλέτικο, ούτε η εντυπωσιακή εμφάνιση του Τρίπιερ, ούτε καν η -για άλλη μια φορά - εριστική συμπεριφορά του Ντιέγκο Κόστα. Ήταν το 5-0 στο ημίχρονο, που έγινε 7-3 τελικό. Ήταν τα tweets οπαδών της Ρεάλ που σύγκριναν την αμυντική διάταξη της ομάδας τους με αυτήν της Άρσεναλ, ήταν οι πρώτες φωνές που αναρωτήθηκαν αν θα κάνει 'παρέλαση' ο Ζιντάν και αν ο Ποτσετινό θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Ρεάλ.


Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όπου υπάρχει καπνός, αυτό είναι ξεκάθαρα προοίμιο μιας φωτιάς, που αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει. Η Ρεάλ Μαδρίτης αν και σε περίοδο προετοιμασίας, αν και ακόμα δεν έχει δώσει τα πρώτα της φιλικά ματς, αν και ο μαέστρος της συντριβής της, Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε ότι κανείς δεν πρέπει να βγάλει βιαστικά συμπεράσματα πριν ξεκινήσει η La Liga, κατάφερε να κάνει 'θόρυβο' με τη χθεσινή της αναμέτρηση.

Στο χέρι του μαέστρου Ζινεντίν Ζιντάν, είναι να μετατρέψει το χθεσινοβραδινό λυπητερό τραγούδι, σε ένα 'θόρυβο', που μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Ρεαλ, θα έχει διαγραφεί από τη συλλογική μνήμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK