Ρεάλ Μαδρίτης - Λιόν 1-1

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Λιόν. Και όταν λέμε σκληρή το εννοούμε. Μετά από ένα παιχνίδι που είχε 39 φάουλ και 7 κίτρινες κάρτες οι πρωταθλητές Γαλλίας πήραν το 1-1 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» από την προβληματική Ρεάλ και εξασφάλισαν την 1η θέση του ομίλου.

Ρεάλ Μαδρίτης - Λιόν 1-1

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Λιόν. Και όταν λέμε σκληρή, το εννοούμε. Μετά από ένα παιχνίδι που είχε 39 φάουλ και 7 κίτρινες κάρτες οι πρωταθλητές Γαλλίας πήραν το 1-1 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» από την προβληματική Ρεάλ και εξασφάλισαν την 1η θέση του ομίλου.

Οι Ισπανοί βέβαια ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα έτσι ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τη Σαββατιάτικη ήττα από την Μπαρτσελόνα. Η επιμονή των Μαδριλένων δικαιώθηκε στο 41’ όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κουπέ, ο Γκούτι βρήκε την ευκαιρία να γράψει το 1-0. Το παιχνίδι έγινε αίφνης πολύ δυνατό (πρωταγωνιστής ο Γκούτι και σε αυτό)και ο Βέλγος διαιτητής Μαρκ Σίμονς μοίραζε με ευκολία τις κίτρινες κάρτες.

Η Λιόν, αν και βολευόταν και με αυτό το αποτέλεσμα, δεν συμβιβάστηκε με την ήττα. Πίεσε τη Ρεάλ, ο Ζεράρ Ουγέ από τον πάγκο φρέσκαρε την επίθεσή του με τους Φρεντ και Βιλτόρ και στο 72’ από πάσα του τελευταίου ο Τζον Κάριου έκανε το 1-1 με ένα εξαιρετικό τακουνάκι. Στα υπόλοιπα λεπτά η Ρεάλ, δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι και η ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών. Η ήδη βαριά ατμόσφαιρα για τον προπονητή της «Βασίλισσας» Βαντερλέι Λουξεμπούργκο έγινε ακόμα πιο βαριά. Αλλωστε οι αποδοκιμασίες του πλήθους στην αλλαγή του Μπέκαμ φανερώνουν του λόγου το αληθές.


Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Ντιόγκο, Ελγκέρα, Παβόν, Ρ. Κάρλος, Σέρχιο Ράμος, Πάμπλο Γκαρσία, Μπέκαμ (80' Σαλγάδο), Ζιντάν (76' Μπαπτίστα), Γκούτι, Ρομπίνιο

Λιόν: Κουπε, Κρις, Ρεβεγιέρ, Κασάπα, Μονσορό (70' Φρεντ), Ντιαρά, Τιάγκο, Ζουνίνιο (90' Κλεμέν), Γκοβού (69' Βιλτόρ), Κάριου, Μαλουντά.


News 24/7

24MEDIA NETWORK