Ρεάλ: Μετά τον Ασένσιο φεύγει και άλλος ενδεκαδάτος, τον θέλει η Ίντερ

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Ίντερ εξετάζει σοβαρά ο Νάτσο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Real Madrid's Nacho, left, and Luka Modric hold up the Copa del Rey trophy prior to a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 13, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Νάτσο κρατάει το Copa Del Rey μαζί με τον Λούκα Μόντριτς AP

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς μόνο λίγοι δεν είναι οι ποδοσφαιριστές που σκέφτονται να αποχωρήσουν.

Η αρχή έγινε με το Μάρκο Ασένσιο ο οποίος φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες των Μαδριλένων πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα και με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει στα χέρια του διαστημική πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο την πόρτα της εξόδου βλέπει και ο Νάτσο Φερνάντες, του οποίου το συμβόλαιο με τους Μαδριλένους εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Νάτσο βρίσκεται στη Ρεάλ από το 2007 και φέρεται πως στα 33 του "ψάχνεται" για την αλλαγή, με τον Ρομάνο να αναφέρει πως έχει στα χέρια του πρόταση από την Ίντερ.

Πάντως, ο Ισπανός αμυντικός αποτελεί και φέτος βασικό γρανάζι της ομάδας του Αντσελότι έχοντας 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Βόμβα! Συμφώνησε με Μάουντ, παλεύει για το "ναι" της Τσέλσι

Λέστερ: Ο υποβιβασμός έφερε την αποχώρηση κορυφαίου παίκτη της

Μουρίνιο: Έχασε το τρόπαιο και ξέσπασε κατά της διοίκησης και των διαιτητών

News 24/7

24MEDIA NETWORK