Ρεάλ: Ο αντι-Μπενζεμά ζει το όνειρό του και περιμένει την κίνηση-ματ από τους Μαδριλένους

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ παρά το γεγονός πως ο δανεισμός του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Χοσέλου.

Ρεάλ: Ο αντι-Μπενζεμά ζει το όνειρό του και περιμένει την κίνηση-ματ από τους Μαδριλένους
Ο Χοσέλου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Για τον δανεισμό του Χοσέλου κινήθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στην αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να πλαισιώσει τον Καρίμ Μπενζεμά στην γραμμή κρούσης.

Τελικά ο Γάλλος έλυσε τη συνεργασία του με τους Μαδριλένους και μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ με την Ρεάλ να μην κινείται για την απόκτηση άλλου φορ και να εμπιστεύεται τον Χοσέλου.

Ο 33χρονος Ισπανός έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έχει δώσει ο Κάρλο Αντσελότι και σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει 5 γκολ και 2 ασίστ ενώ δεν έχει πάψει στιγμή να εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ και μετά από την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

"...Εύχομαι να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι έτοιμος να παλέψω γι αυτό. Είναι ο βασικός μου στόχος. Έχω ξεκινήσει αρκετά καλά, βάζω γκολ και δίνω βαθμούς στην ομάδα. Ο Αντσελότι ήταν πάντα πολύ άμεσος και ειλικρινής μαζί μου..."

Στο deal της Ρεάλ με την Εσπανιόλ υπάρχει ρήτρα αγοράς του χωρίς ακόμα οι Μαδριλένοι να έχουν ξεκαθαρίσει αν σκοπεύουν να την ενεργοποιήσουν.

Θυμίζουμε πως ο Χοσέλου έχει περάσει από τις ακαδημίες της Ρεάλ από όπου και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 για την Bundesliga και την Χόφενχαϊμ.

Πάντως, η επιθετική γραμμή των Μαδριλένων αναμένεται να ενισχυθεί το ερχόμενο καλοκαίρι με την ένταξη του Έντρικ ενώ απασχολούν και οι Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ, για τους οποίους όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ δεν παίρνει στόπερ και εμπιστεύεται παιδί των ακαδημιών της που εντυπωσιάζει ως δανεικός

Πρώην άσος των Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα αποχώρησε από το Τσιμπουτί και κρέμασε τα παπούτσια του

Τιάγκο Σίλβα: Ο βιονικός Βραζιλιάνος πλήγωσε την Σίτι και έγραψε ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK