Ρεάλ: Ο Αντσελότι έχει στη λιστα του αυτόν που έστειλε στον πάγκο τον Μαγκουάιρ

Τον ασο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αργεντινής, Λισάντρο Μαρτίνεζ, έχει στη λίστα του ο Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Την νίκη που ουσιαστικα την έκανε φαβορί για την πρόκριση στην νοκ-άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πέτυχε η εθνική της Αργεντινής κόντρα στο Μεξικό, με τον Λιονέλ Μέσι μεγάλο πρωταγωνιστή, και ήδη άρχισαν τα πρώτα δημοσιεύματα που συνδέουν νεαρά αστέρια της ομάδας με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, που δεν αγωνίστηκε βασικός στην ήττα της Αργεντινής από τη Σαουδική Αραβία αλλά ξεχώρισε κόντρα στο Μεξικό, είναι ο Αργεντινός στόπερ Λισάντρο Μαρτίνεζ ο οποίος από το καλοκαιρι αγωνίζεται στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας μάλιστα πάρει την φανέλα βασικού από τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο 24χρονος Αργεντίνος φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της Defensa Central, να βρίσκεται στη μικρή λίστα που τσεκάρει ο Κάρλο Αντσελότι για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης, με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο να παίζουν ρόλο στη τελική απόφαση του Αντσελότι, αναφέρει το δημοσιευμα.

Για τον Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της, το περασμένο καλοκαίρι, το ποσό των 57.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Άγιαξ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Το μυθικό ρεκόρ που έφτιαξε και ως νέος και ως "γέρος" σε Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Η μάχη για το "Χρυσό Παπούτσι", ο Εμπαπέ το φαβορί

Μουντιάλ 2022: Η φίλαθλος της Σαουδικής Αραβίας που έκανε τα φλας ν' αστράψουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK