Ρεάλ: Ο Μόντριτς έστειλε ηχηρό μήνυμα σε Πέρεθ - Αντσελότι... για 100η φορά

Την επιθυμία του να αγωνίζεται για τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Λούκα Μόντριτς.

Real Madrid's Luka Modric celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει AP

Δεν είναι λίγα τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας να καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν να αλλάξουν ριζικά το ρόστερ τους ή αν θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις "σημαίες" της ομάδας.

Ένα από αυτά είναι και του Λούκα Μόντριτς του οποίου η συνεργασία με τους Μαδριλένους εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι με τις δύο πλευρές να μην έχουν καθίσει ακόμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να το ανανεώσουν.

Για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τις φήμες που τον θέλουν να έχει δεχθεί τεράστια πρόταση από την ομάδα της Αλ Νασρ μίλησε ο ίδιος ο Μόντριτς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του, για 100η φορά, να παραμείνει στο ρόστερ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

"...Επαναλαμβάνω για 100η φορά, ελπίζω και πιστεύω ότι θα παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα υπόλοιπα είναι μόνο υποθέσεις και φήμες..."

Θυμίζουμε, πως ο Μόντριτς βρίσκεται στο ρόστερ της Ρεάλ από το 2012 έχοντας στην κατοχή του πέντε Champions League, ενώ πρόσφατα συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η εθνική Κροατίας να κατακτήσει την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Μόντριτς

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ Εμπαπέ και του απογοητευμένου Γκριεζμάν για την αρχηγία της Γαλλίας

Θα παίξει ο Χάλαντ στο Σίτι - Λίβερπουλ; Ο πατέρας του απάντησε

Τσέλσι: Εκμεταλλεύεται το FFP και κινείται για ενδεκαδάτο άσο της Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK