Ρεάλ: Ο Πέρεθ βρήκε τον φορ που θέλει και δεν είναι ούτε ο Εμπαπέ, ούτε ο Χάλαντ

Την περίπτωση του Βίκτορ Όσιμεν φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ καθώς είναι πιο προσιτός οικονομικά από τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τον άνθρωπο που θα συμπληρώσει και εν συνεχεία θα διαδεχθεί, όταν αυτός κρεμάσει τα παπούτσια του, τον Καρίμ Μπενζεμά στη γραμμή κρούσης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδρίλένοι απέκτησαν το προηγούμενο διαστημα τον Έντρικ με ποσό ρεκόρ, αλλά ο νεαρός Βραζιλιάνος αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2024.

Ο Πέρεθ έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να αποκτηθεί ο Κιλιάν Εμπαπέ, για τον οποίο όμως τα πράγματα είναι περίπλοκα παρά τα πρόσφατα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι του 2024.

Στη λίστα των Μαδριλένων υπάρχει και το όνομα του Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος όμως μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει "δεθεί" στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με το DefensaCentral, που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ της Ρεάλ, οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα η ιδανικότερη επιλογή για την επιθετική γραμμή της ομάδας είναι αυτή του Βίκτορ Όσιμεν.

Ο 24χρονος Νιγηριανός άσος της Νάπολι, "βγάζει μάτια" τη φετινή αγωνιστική περιόδο με την ιταλική ομάδα καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, κάτι που έχει αναγκάσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωση του αλλά και τους Ναπολιτάνους να δηλώνουν πως δεν πωλείται.

Πάντως, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, παρά το γεγονός πως ο Πέρεθ έχει σε εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή δεν αναμένεται να δαπανήσει για την απόκτηση του ποσό άνω των 150.000.000 ευρώ.

Αυτό θα διατεθεί μόνο για τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ σε περίπτωση που υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Δίνει Λουκάκου για να φέρει πίσω το "παιδί" της

Μέσι: Αυτή είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα στον Αργεντίνο

Τσέλσι: Δίνει Λουκάκου για να φέρει πίσω το "παιδί" της

News 24/7

24MEDIA NETWORK