Ρεάλ: Ο "Ζιζού" για να επιστρέψει έβαλε όρο τον... Αζάρ

Την παραμονή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Γκρέγκορι Ντουπόν στο πλευρό του ζήτησε ο Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, left, celebrates with his player Eden Hazard after winning the Spanish La Liga 2019-2020 following a soccer match between Real Madrid and Villareal at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Thursday, July 16, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
ο Ζινεντίν Ζιντάν με τον Εντέν Αζάρ AP

Δεν έχουν τέλος τα σενάρια που θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι να αποχωρεί από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Ιταλό να έχει συμφωνήσει σε όλα με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον ίδιο να διαψεύδει άμεσα τις πληροφορίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Defensa Central, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, παρόλο που σέβεται τον Αντσελότι έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε άλλη λύση για τον πάγκο της ομάδας, με το φαβορί να είναι ένας παλιός γνώριμος.

Ο λόγος για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, προκειμένου να επιστρέψει για τρίτη φορά στον πάγκο των Μαδριλένων έχει βάλει δύο όρους.

Ο πρώτος είναι η επιστροφή του Γκρέγκορι Ντουπόν στο επιτελείο του, άνθρωπο με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά ο "Ζιζού" στο παρελθόν και τον πιστεύει αρκετά.

Ο δεύτερος όρος είναι η παραμονή του πιο ακριβού παίκτη που αγόρασε η Ρεάλ Μαδρίτης στην ιστορία της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος έγινε κάτοικος Μαδρίτης με τον Ζιντάν στον πάγκο, με τον Γάλλο να θεωρεί πως μπορεί να τον βοηθήσει να βρει τον εαυτό του.

Θυμίζουμε, πως ψηλά στη λίστα των Μαδριλένων βρίσκεται και ο Νάγκελσμαν ενώ ενδιαφέρον υπήρχε και για τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος όμως υπέγραψε στην Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Θέλει πίσω το wonderkid της PSV, τι ισχύει με τη ρήτρα του

Νεϊμάρ: "Απήγαγε" τον Πικέ για να αγοράσει ομάδα στο Kings League

Νάγκελσμαν: Όποια ομάδα τον θέλει πρέπει να πληρώσει και την... Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK