Ρεάλ: Οι Μαδριλένοι βάζουν πωλητήριο σε ενδεκαδάτο άσο που αγόρασαν αντί 49 εκατ. το 2019

Πωλητήριο στον Φερλάντ Μεντί θέλει να βάλει η Ρεάλ Μαδρίτης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σύμφωνα με δημοσιογράφο του Relevo.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Απόλυτα επιτυχημένος μπορεί να χαρακτηριστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια, με τους Μαδριλένους να έχουν καταφέρει να κάνουν δικά τους σχεδόν όλα τα νέα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου φτιάχνοντας ομάδα για την επόμενη δεκαετία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Relevo, Ζωρζ Πικόν, η Ρεάλ παράλληλα με τις μεταγραφές, σκοπεύει να προχωρήσει και σε κάποιες πωλήσεις με το πρώτο όνομα που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου να είναι αυτό του αριστερού μπακ της ομάδας, Φερλάντ Μεντί.

Το συμβόλαιο του 28χρονου εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και δεν φέρεται πως υπάρχει πρόθεση από τους Μαδριλένους για να ανανεωθεί. Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν προσπάθειες για την πώλησή του ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Μεντί τη φετινή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στο βασικό ροτέισον του Αντσελότι έχοντας 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αλλά οι Μαδριλένοι έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτή του στο πρόσωπο του Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος και αναμένεται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ έκανε δικό της τον Μεντί το καλοκαίρι του 2019 από την Λυών αντί του ποσού των 48.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μοράτα: Το MLS καλεί και τον Ισπανό αλλά αυτός θέλει να κυνηγήσει το όνειρο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η μεγάλη υποχώρηση του Σιμεόνε για να μείνει για "πάντα" στους Ροχιμπλάνκος

Η μυθική γκριμάτσα του Κλοπ μόλις έμαθε για την νέα ήττα της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK