Ρεάλ: Πέρεθ και Αντσελότι διαφωνούν για τον φορ, τι σκέφτεται ο πρόεδρος

Διαφωνία για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ρεάλ έχουν οι Κάρλο Αντσελότι και Φλορέντινο Πέρεθ καθώς ο Ιταλός θέλει άμεσα φορ ενώ ο πρόεδρος δεν "καίγεται" και περιμένει. Εμπαπέ

Real Madrid's new coach Carlo Ancelotti, left, and Real Madrid's President Florentino Perez display a shirt bearing the name of the new coach,  during his presentation, in Madrid, Wednesday, June 26, 2013. Real Madrid has presented new coach Carlo Ancelotti as "a true sage" of football. Ancelotti was introduced to Madrid members and the press at the Santiago Bernabeu by club president Florentino Perez on Wednesday in a step aimed at healing the rifts caused by predecessor Jose Mourinho. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Κάρλο Αντσελότι AP

Την ξαφνική αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης καλούνται να διαχειριστούν οι ιθύνοντες της ομάδας με όλα τα ενδεχόμενα για τον διάδοχό του να είναι πιθανά.

Ο Αντσελότι έχει ζητήσει την άμεση ενίσχυση στη γραμμή κρούσης , ξεχωρίζοντας τις περιπτώσεις των Χάρι Κέιν και Κάι Χάβερτζ, με τον Πέρεθ να μην.... βιάζεται και να έχει το βλέμμα του στο 2024 και στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Relevo, ο Ιταλός τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση είτε του Κέιν είτε του Χάβερτζ, αλλά ο Πέρεθ δεν φέρεται διατεθειμένος να υπερβεί τα οικονομικά όρια για κάποιον εκ των δύο καθώς είναι πεπεισμένος ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης το 2024 ως ελεύθερος.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 80.000.000 ευρώ για τον Κέιν, με την Τότεναμ όμως να ζητά ποσό άνω των 100.000.000 ευρώ, ενώ για τον Χάβερτζ η Τσέλσι ζητά 60.000.000, ποσό που δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο Πέρεθ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Πέρεθ είναι θετικός στο ενδεχόμενο η χρονιά να βγει με τον Ροντρίγκο ως βασικό επιθετικό και το 2024 να δημιουργηθεί μία τριάδα με τον Βραζιλιάνο και τους Βινίσιους και Εμπαπέ.

Πάντως, το πάνω χέρι στις εν λόγω συζητήσεις το έχει ο Φλορεντίνο Πέρεθ καθώς ο Αντσελότι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας το 2024, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις θέλει τον προπονητή που έδιωξε ο Ρονάλντο

Λέστερ: Νιούκαστλ και Τότεναμ παλεύουν για τον πιο ακριβό παίκτη των "αλεπούδων"

Άρσεναλ: Ο Αρτετά περιμένει Ράις για να δώσει παίκτη του στον Τσάμπι Αλόνσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK