Ρεάλ: Πότε θα κάνει την περιβόητη πρόταση στην Ντόρτμουντ για τον Μπέλιγχαμ

Η Ρεάλ φημολογείται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αλλά η Ντόρτμουντ αρνείται πως έχει πρόταση. Γιατί αργούν οι Μαδριλένοι;

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Φημολογείται πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και ο Άγγλος μέσος θα γίνει το "μπαμ" των πρώην Πρωταθλητών Ευρώπης το καλοκαίρι. Καλά όλα έως εδώ όμως για να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα ο ταλαντούχος μέσος θα πρέπει η Ντόρτμουντ να δώσει το ΟΚ και να πληρωθεί αδρά.

Ο διευθυντής Κελ της Ντόρτμουντ, ξανά, με δηλώσεις του είπε ότι όλα είναι φήμες και μέχρι στιγμής πάνω στο τραπέζι δεν υπάρχει καμία προσφορά (σ.σ. που αναμένεται να ξεπεράσει τα 120.000.000 ευρώ).

Γιατί, όμως, η Ρεάλ δεν έχει μπει σε διαπραγματεύσεις προ το παρόν; Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Φλορεντίνο Πέρεθ και το επιτελείο του δεν έχουν αλλάξει σκεπτικό και θα κινηθούν αφού η Ντόρτμουντ τελειώσει με την Bundesliga για λόγους σεβασμού.

Διαβάστε περισσότερα

Ίντερ: Πήρε το Coppa Italia, "καθάρισε" και με την παραμονή δύο παικταράδων

Γιουβέντους, αποχωρήσεις: Το status Ντι Μαρία και Παρέδες

Ο Εμπαπέ κάνει άνω κάτω την αγορά: Η γυριστή στην Παρί που αλλάζει τα δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK