Ρεάλ: Τα γύρισε και πάλι ο Αντσελότι για τον στόπερ παρά τα σενάρια

Πώς η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου κεντρικού αμυντικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο,παρά τα όσα γράφονται, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League group C soccer match between Union Berlin and Real Madrid at the Olympiastadion in Berlin, Tuesday, Dec. 12, 2023. (AP Photo/Markus Schreiber)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MARKUS SCHREIBER

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να προχωράει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έβαλε με δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει στον ορίζοντα το πλάνο απόκτησης στόπερ παρά το γεγονός πως Μιλιτάο και Αλάμπα βρίσκονται εκτός δράσης λόγω ρήξης χιαστού.

"...Τώρα, δεν σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε στην απόκτηση κάποιου άλλου κεντρικού αμυντικού..." είπε, μεταξύ άλλων, ο Καρλέτο, ο οποίος δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για το γεγονός πως ανανέωσε το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους Μαδριλένους να εξετάζουν κεντρικό αμυντικό της Ζενίτ, ενώ στην ομάδα έχει γέφυρες επιστροφής έχει ρίξει ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έχει τάσεις φυγής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τσεκάρει Ιάπωνα στόπερ που πέρασε και δεν ακούμπησε στη Σίτι και πλέον βρίσκεται στην Bundesliga

Όνειρο ήταν και πάει για τον Ρούνεϊ: Αποχώρησε από την Μπέρμιγχαμ μετά από 82 μέρες

Ο Αλέξις Σάντσες επέστρεψε στην Ίντερ αλλά πλέον πολιορκείται από "παντού"

News 24/7

24MEDIA NETWORK